Film i glazba

FILM NEMA GRANICE – 7. izdanje Star Film Festa

Filmska tradicija nastavlja se i ove, sedme godine na Star Film Festu u Sisku. Planovi za Star Film Fest 2020. ostaju isti, a  festival dolazi u novom, izazovnom i zaigranom ruhu s prilagodbama novonastaloj situaciji u svijetu. Osvježeni vizualni identitet Star Film Festa nagovještaj je proaktivnosti i želje za unaprjeđenjem festivala ali i stalnosti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Datum održavanja Star Film Festa planiran je za početak rujna a zainteresirana publika, stvaratelji filma i volonteri moći će sve novosti pratiti na društvenim stranicama Star Film Festa kao i na osvježenoj službenoj stranici festivala satkanog od zvijezda. Koncept Star Film Festa ostaje dosljedan festivalu a svi zainteresirani će o prilagodbama u smislu održavanja festivala biti informirani. Moguće prilagodbe su tu kako bi se tradicija filmske kulture utjelovljena kroz Star Film Fest održala te kako dobrog, kvalitetnog i zabavnog filma ne bi nedostajalo ni u ovoj 2020. godini koja je pred  nama.

Zvjezdano nebo nad kino platnom će i dalje sjati a Star Film Fest uskoro dolazi još bliže svojoj publici. Kino Klub Sisak kao organizator i ove godine ponosno stoji iza Star Film Festa koji se istaknuo kao jedan od značajnijih festivala za regiju. Zajedništvo i želja za promicanjem filmske kulture i umjetnosti nadjačava sve prepreke do ostvarivanja kvalitetnog i postojanog festivala pa će ekipa Star Film Festa i ove godine publici donijeti festival zvjezdanog sjaja

Za stabilnost Star Film Festa zaslužan je i niz suradnika koji vjerno podupiru inicijativu  mladih filmaša. Neki od njih su Grad Sisak, Hrvatski audiovizualni centar, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Aquafil ali i niz drugih kojima se Star Film Fest ovim putem zahvaljuje. Zbog financijskih poteškoća javne institucije su primorane smanjiti sredstva predviđena za  festival ili pak potpuno zatvoriti natječaje ali Star Film Fest pokušava zaobići ove prepreke. Volonterski rad, organizacija temeljena na entuzijazmu i volja za realizacijom festivala u punom sjaju omogućit će ipak održavanje Star Film Festa. Prilagodba situaciji učinit će sedmo izdanje Star Film Festa postojanim i dostupnim publici te se organizatori nadaju kako će ovako još više približiti film onima koji ga vole i cijene. 

Sedmo izdanje Star Film Festa svojoj vjernoj publici donosi pregršt sadržaja i noviteta. Ni filmovi prijavljeni za natjecateljski dio programa neće razočarati a treba naglasiti i kako su prijave i dalje otvorene. Ostale informacije i sve o popratnim sadržajima koji Vas očekuju moći ćete saznati na službenoj stranici i na stranicama društvenih mreža Star Film Festa kako biste ostali u toku s najnovijim prilagodbama. 

Do tada, ostanite sigurni i spremni na neočekivano izdanje festivala satkanog od zvjezdane prašine

Povezano