Film i glazba

Novo u kinima | (5.4.) Inovativni horor osvaja publiku

Bez zvuka molim.

Gaston: Šeprtlja nad šeprtljama francuska je komedija koju će rijetki odlučiti pogledati. Razlog tome humor je koji će mnogima i u nešto više od minute trailera biti previše.

https://www.youtube.com/watch?v=6YoHAZvUv1w

A Quiet Place, horor Johna Krasinskog od svog debija prikuplja fantastične kritike, a ponajviše hvale njegovu inovativnost i prijeko potrebnu svježinu u monster podžanru. Glavnu ulogu preuzeo je upravo Krasinski, a u filmu će mu ženu glumiti supruga iz pravog života, Emily Blunt. Zajedno s djecom, njihova će obitelj morati živjeti u potpunoj tišini jer upravo čudovišta koja ih proganjaju love po zvuku. Zvuči napeto i zanimljivo, a mi napeti kao puške čekamo dolazak filma u kino dvorane.

https://www.youtube.com/watch?v=p9wE8dyzEJE

Ljubitelji teen drama nekoliko posljednjih tjedana zadovoljno trljaju ruke, a njihovo zadovoljstvo produžit će Every Day. U adaptaciji romana, Angourie Rice glumi tinejdžerku koja će se zaljubiti u stvorenje (?) koje svaki dan poprima oblik druge osobe. Ljubav, ljubav i malo drame, baš po receptu.

https://www.youtube.com/watch?v=5S29NUk0pOs

Ukrajinska animacija Ukradena princeza probila se i do naših dvorana, a u njoj ćemo pratiti Ruslana, izgubljenog umjetnika sa snovima o viteškom životu i njegovu ljubavnu priču sa kćerkom kralja, Ludmilom. Na put njihove sreće stati će zli čarobnjak Chernomor, a kako će se čitava bajka odviti… pa mislimo da je prilično očito.

https://www.youtube.com/watch?v=a7TzeiDjVBw

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close