Film i glazba

Potvrđen je Ghost of Tsushima film, Sony ga radi s redateljem Johna Wicka

Čak i oni kojima nije sjeo Ghost of Tsushima ovoj PlayStation ekskluzivi ne mogu oduzeti fantastičnu prezentaciju i umjetničku direkciju. Mjesecima nam u komentarima pišete kako bi Sony upravo po toj igri trebao napraviti filmsku adaptaciju. To će se i dogoditi, potvrdio je Sony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je na PS Blogu potvrdio kako će se projektima PlayStation Productionsa poput The Last of Us serije i Uncharted filma pridružiti visokobudžetni film Ghost of Tsushima.

Najbolje od svega? Režirat će ga Chad Stahelski, čovjek koji stoji iza John Wick filmova! Angažman Stahelskoga dovoljan je pokazatelj koliko Sony ozbiljno ulazi u ovaj projekt.

“Uzbuđeni smo partnerstvom s Chadom i 87Eleven Entertainmentom, kako bismo prenijeli njihovi viziju Jinove priče na velike ekrane. Obožavamo raditi s kreativnim partnerima poput Stahelskog koji je strastven prema našim igrama”, izjavio je šef PlayStation Productionsa Asad Qizilbash za Deadline.

Mnogima će biti drago čuti i kako će u produkciju biti uključen i Sucker Punch, studio iza igre čiji Peter Kang će se pobrinuti da se film ne odmakne predaleko od igre.

Zasad je to to, odnosno nemamo informacije o glumcima, početku snimanja i datumu izlaska u kina. Dakle, dogovor je tek postignut, a sada slijedi predprodukcija, odabir glumaca, razrada scenarija, odabir lokacija… Jedino što se da iščitati iz izjava uključenih je to kako će protagonist biti Jin Sakai, a hoće li film pratiti radnju igre ili će ispričati nešto sasvim novo saznat ćemo u narednim mjesecima.

Igra