Film i glazba

Sopranosi dobivaju prequel film, smješten u 60-te godine prošlog stoljeća

Sve stara imena.

Ne bez razloga, Sopranosi se smatraju jednom od najboljih, ali i najutjecajnijih serija u povijesti televizije. Jedanaest godina nakon posljednje epizode, sprema nam se i prequel film imena „The Many Saints Of Newark“ koji će nas vratiti u prošlost, točnije u 1960-e godine kada su razmirice između afričko-američkog i talijanskog stanovništva bile na vrhuncu. Očekuje se povratak nekolicine likova iz Sopranosa, a koji će to točno likovi biti još uvijek nije otkriveno. iMDB stranica sugerira da ćemo pratiti mladog Tonyja Soprana, ali istu informaciju uzmite s zrnom soli jer ništa slično nije potvrđeno. 

Stara ekipa na okupu

Najnovije informacije koje prenosi The Wrap govore nam kako se režije primio Alan Taylor, čovjek koji je režirao brojne epizode kroz četiri sezone serije, a nagrađen je i Emmyjem za najbolju režiju upravo za Sopranose. Scenarij su napisali kreator serije David Chase i Lawrence Konner, koji također potpisuje nekoliko epizoda serije.

Taylor je od filmova najpoznatiji po „Terminator: Genisysu“ i „Thor: The Dark World“, što ne sugerira na najbolje, ali ipak ćemo vjerovati da zna što radi obzirom na iskustvo rada na seriji i dobru pozadinu u obliku scenarista koji znaju što rade. Također, Taylor je režirao i nekolicinu epizoda serija kao što su “Game of Thrones” i “Mad Man”. 

Sopranosi su kroz svoju osmogodišnju povijest osvojili 21 Emmy nagradu od čak 111 nominacija i time postali jedna od najuspješnijih TV serija. Datum izlaska filma, kao i početka produkcije još uvijek nije poznat, ali dolazak režisera zasigurno će ubrzati čitav proces.

Oznake
Back to top button
Close
Close