Film i glazba

Sve glasnije se priča o The Elder Scrolls TV seriji koju će snimati Netflix

Nakon što je Netflix osigurao prava na The Witcher seriju s čijom prvom sezonom ruši sve rekorde gledanosti na red će, čini se, doći i drugi popularni RPG serijal. Ovog puta još veća bomba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Bethesdu zanima TV adaptacija svojih naslova potvrđeno je ranije ove godine kada je objavljena suradnja s Amazon Prime Videom na Fallout TV seriji, a kako javlja pouzdani insajder filmske industrije Daniel Ritchtman, a prenosi Gamerant, za The Elder Scrolls seriju se navodno priprema suradnja s Netflixom.

The Elder Scrolls adaptacija bila bi logičan slijed stvari nakon što se Skyrim već 9 godina ne skida s liste najpopularnijih igara kojeg sa svakom nadolazećom godinom aktivno igraju i otkrivaju nove generacije igrača, a The Elder Scrolls Online je jedan od rijetkih MMO-va koji uspijeva zadržati stabilnu bazu igrača u žanru koji godinama gubi na popularnosti.

Netflix je prije samo dva mjeseca potvrdio produkciju Assassin’s Creed serije, a osim The Witchera ovaj streaming gigant u svom portfelju ima i Castelvania animiranu seriju, a u planu su anime adaptacije Cupheada i Cyberpunka 2077 te Splinter Cella.

Koju eru The Elder Scrolls serijala biste voljeli vidjeti u TV seriji?

Igra