Film i glazba

Tvorci Game of Thronesa će pisati i producirati nove Star Wars filmove

Iščekujemo puno zanimljivih i slojevitih likova no vjerojatno s puno manje nasilja.

Friško ispod peke dolazi iznenađujuća obavijest o sklapanju partnerstva između kreatora megapopularne serije Game of Thrones i Lucasfilma. David Benioff i D.B Weiss će ne samo pisati, već i producirati novi set filmova u Star Wars sagi. Neće imati veze ni s nadolazećom Epizodom IX niti sa nedavno najavljenom trilogijom koju će raditi Rian Johnson.

Kathleen Kennedy iz Lucasfilma zadovoljno trlja ruke dok kaže da su David i Dan jedni od najboljih pripovjedača na tržištu te da će njihovo umijeće kompleksnih likova, duboke priče i bogatstva mitologije odvesti Star Wars u nekom novom smjeru (where no Star Wars has gone before?).

SWGOT

S druge pak strane, Benioff i Weiss kratko kažu da su počašćeni prilikom, ali i pomalo prestravljeni zbog ogromne odgovornosti. Ipak je Star Wars megapopularna franšiza, a na nedavnom filmu smo vidjeli kako ozbiljno fanovi doživljavaju kreativne razlike koje je donio Rian Johnson.

Za sada nisu poznati nikakvi dodatni detalji, jedino se zna da će ovaj dvojac krenuti s poslom krenuti nakon što završe rad na posljednjoj sezoni Game of Thronesa.

 

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close