Vijesti

Control ćete ipak moći igrati na PS5 ako ga posjedujete na PS4, ali postoji caka

Prošli tjedan Remedy i 505 Games najavili su izlazak Ultimate edicije Controla. Ultimate edicija donosi igru i sve ekspanzije, nadogradnju performansi i grafike te, kako su najavili, kupnja iste jedini je način da igrate Control na PS5 i XSX.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, svi su poludjeli jer ovo je prva veća igra koja se odlučila dodatno naplaćivati igranje na novim konzolama. Međutim, tjedan dana kasnije stiglo je objašnjenje i ipak ćemo moći igrati Control na PS5 i XSX ako smo ga već kupili na aktualnim platformama.

Plati dva puta ako želiš next-gen nadogradnje

To će biti moguće putem backwards kompatibilnosti, pa ćemo tako Control moći igrati na PS5 isto kao i svaku drugu PS4 igru. Međutim, bit će to bez ikakve nadogradnje te će Control na PS5 izgledati i ponašati se identično kao i na PS4.

To je sasvim OK, ali i dalje nije dovoljno da opravda realno šu*ački potez Remedyja i 505 Gamesa. Dok će neke druge igre nadogradnje na next-gen naplaćivati po 10 eura ili ih neće naplatiti uopće, kako biste igrali Control u većim detaljima i s boljim performansama ponovno ćete trebati potrošiti 60 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano