Vijesti

Fortnite Battle Royale 5.2 nadogradnja donosi novi devastirajući shotgun i mode u kojem nema predaha

Još jedan tjedan, još jedna bogata Fortnite nadogradnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najpopularnija Battle Royale igra, a ujedno i najpopularnija igra uopće na svijetu i ovaj tjedan je dobila još jednu poveću nadogradnju.

Ono za čim danas cijeli internet luduje je novi Double Barrel Shotgun, koji je, kako Epic objašnjava, apsolutna zvijer na bliskim distancama. Kako mu i samo ime nalaže, ova dvocjevka istovremeno ispaljuje dva metka, što znači i duplo veći damage, ali je isto tako i beskorisna na daljinu. Double Barrel Shotgun na mapi možete pronaći u epic i legendary boajama koje daju po 143 i 150 damagea.

fornite.jpg

Novi mode ne dopušta predah, biti ćemo u stalnom pokretu.

Tu je i novi vremenski ograničeni gamemode Steady Storm koji će posebno zaboliti kampere. Naime, u ovom modeu oluja ne staje, već se sužava cijelo vrijeme. Tako da ovaj mode do kompletnog sužavanja oluje traje ravno 15 minuta, partija ne može biti duža od toga (plus – minus par sekunda).

Tu je i čitav niz bugova koji su promjenjenih te popravljenih gameplay sitnica, a koje možete pronaći na Epicovim službenim stranicama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano