Diskusije

Kakav vam je bio noćašnji Summer Game Fest?

Geoff Keighley je uspio. I ove godine nastavio je popunjavati upražnjenu rupu otvorenu gašenjem E3-a. Uživo iz Los Angelesa, producirao je show trajanja dva sata s desetinama prikaza i najava novih igara. I dok brojnost nitko ne može osporiti, dojam je kako su najveći izdavači većinom ignorirali ovu prezentaciju ili su tu bili alibi prikazima.

Najzvučnije ime bilo je Sonyjev Lego Horizon Adventures s prvim prikazom uopće, Ubisoft je stigao s kratkim prikazom Star Wars Outlawsa, Kingdom Come: Deliverance II izgleda kao da će opravdati i premašiti očekivanja, Alan Wake 2 iznenadio je s lansiranjem ekspanzije, Harry Potter: Quidditch Champions od prvog dana na PS+, a desetak plaćenih minuta Valoranta (koji dolazi na konzole) pokazalo je kako je Summer Game Fest prije svega veliki biznis za one koji mogu i žele platiti paprene minute. A platio ih je i Firaxis s Civilizationom 7, po mnogima najuzbudljivijom najavom večeri.

Sve bitne noćašnje najave pronađite ovdje. U anketi ispod ocijenite ovogodišnju prezentaciju i pišite nam dojmove u komentarima.

ffa anketa

Kako biste ocijenili noćašnji Summer Game Fest?

  • 2 32%
  • 1 28%
  • 4 16%
  • 3 16%
  • 5 8%
Hvala ti 🎉

Povezano