FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (10.2. – 16.2.)

Kroz naredni tjedan očekuje nas nešto sporta, legendarni Kyriu i zadnji remaster Yakuze (ujedno i fizičko izdanje Yakuze 3-5), te novi Darksiders: Genesis. Osobno sam čekao da Yakuze dobiju svoje fizičko izdanje, pa uzimam bundle, ali nikako ne treba zapostaviti Darksiderse koji su ovoga puta nešto drugačiji od uobičajenih.

Ako pak želite nešto poptuno drugačije, tu je Dreams. Što je Dreams, najbolje da pogledati sami, ali svakako bi mogao biti zanimljiv. Šlag na kraju je i nova ekspanija za Metro: Exodus, pa mislim da je ovaj tjedan konačno jedan zanimljiviji za sve nas.

Yakuza 5

Kao što je navedeno u najavi, zadnji remaster “starih” Yakuza izlazi 11.2. Postepeno su digitalno izdavali sve od trojke, te je sada remaster prethodnih Yakuza konačno gotov. Ispred nas je jedna odlična saga za koju sada nema isprike zašto ju netko nije odigrao. Sve je tu i sve je vrijedno tih novaca.

DATUM IZLASKA:

11.2.2020

PLATFORME:

PlayStation 4

AO Tennis 2

Ako ste za tenis, AO Tennis je možda vaš kandidat. Od svih sportova, tenis nije toliko “ažuran” da izlazi svake godine, pa je možda baš i ova alternativna verzija nekima zanimljiva. Iako se radi o igri manjih razmjera i manjoj firmi, valja probati.

DATUM IZLASKA:

11.2.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch

Metro Exodus: Sam’s Story

Druga ekspanzija dolazi ispričati Samovu priču. Ne razumijem zašto službeni trailer ne prikazuju do izlaska, ali eto, što je tu je. Za sve one kojima igra nije dovoljna, ekspanzije su tu da pomognu.

DATUM IZLASKA:

11.2.2020

PLATFORME:

Xbox One, PlayStation 4, PC, Stadia

Daemon X Machina

Nintendo switch akcijska avantura dolazi na PC. Kritike baš nisu na strani same igre, no evo prilike ako nemate Switch.

DATUM IZLASKA:

13.2.2020

PLATFORME:

PC

Street Fighter V: Champion Edition

Ultimativna verzija dolazi s 40 boraca, 34 sobe i preko 200 kostima. Sve što je zadnja verzija ponudila, to je i ovdje plus sitne dorade. Nema potrebe previše govoriti o Street Fighteru V, većinom je stvar jasna.

DATUM IZLASKA:

14.2.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, PC

Darksiders: Genesis

Konačno i na konzolama. Ovaj Hack ‘n’ Slash/button mash naslov nešto je potpuno drugačije od prve 3 igre koje izdaje THQ Nordic. Iako svaka promjena zvuči opasno, ovdje ćemo imati priliku probati i multiplayer verziju. Dobri stari split screen.

DATUM IZLASKA:

14.2.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch

Dreams

Potpuno nešto novo u svijetu video igara je baš Dreams. Igra u kojoj stvarate druge igre znači da ćemo konačno vidjeti remake nekih nikad prežaljenih igara. Community gamera uvijek iznenadi, a i što nas košta da i sami malo stvaramo.

DATUM IZLASKA:

14.2.2020

PLATFORME:

PlayStation 4

Ostatak repertoara kojeg nećemo dodatno objašnjavati:

  • Florence (Switch, PC, Mac) – 13.2.2020
  • Luna The Shadow Dust (PC) – 13.2.2020
  • Table Manners (PC) – 14.2.2020
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close