FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (23.3. – 29.3.)

Uz sve ove potrese i nedaće što nas snađu u zadnje vrijeme, nadolazeći tjedan većinom nije stresan. Nešto portova, poneki online naslov i zapravo ništa previše bitnoga. Ako čekate Trailse, pozdravljam u širokom luku, jer taj serijal definitivno postaje sve poznatiji i drago mi je da je tako. Mnoge će pak obradovati novi VR naslov jer se radi o legendarnom Half-Life serijalu.

Uživajte, budite odgovorni i nastavite boraviti u svoja 4 zida, jer backlog se sigurno neće sam smanjiti.

Half-Life: Alyx

Novi Half-Life na žalost (možda i na sreću) VR je naslov i pričom je smješten prije dvice. Ovaj neprežaljeni serijal mnogih barem je dobio nešto u svom opusu, pa vjerujem da to ipak veseli mnoge.

DATUM IZLASKA:

23.3.2020

PLATFORME:

PC

The Legend of Heroes: Trails Of Cold Steel III

Jedan od ponajboljih turn-based RPG-a pod pokroviteljstvom Nihon Falcoma dobija svoj port za PC. Igra uredno drži punu cijenu od 10.mj kada je prvi puta izašla za konzole izvan Japana, no ovo je jedna od onih igara koje vrijede tih novaca. Iako stilom dosta kaska za trenutnom generacijom, ljubitelji socijalnih vrijednosti i stare škole sigurno će biti zadovoljni viđenim. Topla preporuka za cijeli serijal koji je dostupan u cijelosti i na PS4.

DATUM IZLASKA:

23.3.2020

PLATFORME:

PC

Bleeding Edge

Ninja Theory poznat je po DmC: Devil May Cry naslovu, a sigurno svi znate ili ste igrali i Hellbalde: Senua’s Sacrifice. Njihov novi naslov ekskluzivan je za Microsoft platforme i radi se o još jednom 4 vs 4 online iskustvu gdje želite pomesti suprotnu stranu. Čeka li nas to novi Overwatch?

DATUM IZLASKA:

24.3.2020

PLATFORME:

Xbox One, PC

Moons of Madness

First-person, story-driven cosmic horror. Pogledajte trailer i uvjerite se želite li dozu ovakvog horora u svome životu. Igra je vani na Steam-u već neko vrijeme, a uskoro će biti dostupna i za konzole.

DATUM IZLASKA:

24.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One

One Piece: Pirate Warriors 4

One Piece je super popularan anime, a iskreno nisam pratio stanje prva 3 naslova. Vjerujem da će fanovi biti više upućeni, a za samo par dana igra izlazi za sve naše konzole i za PC.

DATUM IZLASKA:

27.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC

Saints Row IV: Re-Elected

Poprilično “stara” igra doživjet će svoj port na Switch uz sav DLC koji je igra dobila. Ako ste zagrijani, evo dobre prilike.

DATUM IZLASKA:

27.3.2020

PLATFORME:

Switch

Ostatak repertoara kojeg nećemo dodatno objašnjavati:

  • Deep Sky Derelicts (PlayStation 4) – 24.3.2020
  • Gigantosaurus The Game (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 27.3.2020
  • Lost Words: Beyond the Page (Stadia) – 27.3.2020
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close