FFA Focus

Ovo su igre koje igramo u 12. mjesecu. Što planirate odigrati?

Nakon nekoliko ludih mjeseci koji su bili puni hit igara, prosinac je tradicionalno loš mjesec. Ove godine nam se čini posebno mršav jer sve veći fokus je na next-gen igrama i konzolama koje ćemo već igrati iduće godine u ovo vrijeme.

Stoga možemo zaključiti da ćemo ovaj mjesec igrati ponajviše igre koje smo kupili ranije na nekim akcijama, a dosta nas će čekati i akcije koje će doći nekoliko dana prije Božića.

Ovaj mjesec svakako će najbolje proći vlasnici Switcha na koji stiže hrpa starijih igara koje su ranije izašle na druge platforme, a i PC igrači imaju razloga za veselje.

Arise: A Simple Story

Arise je igra koja nas neodoljivo podsjeća na fantastični Journey i u manjoj mjeri na Rime i Limbo. Priča je to o ljudskoj nadi, izgubljenoj ljubavi i pronalsku samog sebe. Grafički igra izgleda predivno, a glazbu za igru potpisuje čovjek koji je već ranije radio glazbu za igre kao što su RiME i Hellblade: Senua’s Sacrifice.

DATUM IZLASKA:

3.12.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection ultimativna je kolekcija Halo igara koja stiže na PC 3.12. Prva igra u kolekciji koja će biti dostupna PC igračima je Halo: Reach, a kasnije će doći Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3: ODST, Halo 3 i Halo 4. PC verzija donijet će dosad najnaprednije grafičke postavke.

DATUM IZLASKA:

11.11.2014. Xbox One; 3.12.2019. PC

PLATFORME:

Xbox One, PC

Darksiders: Genesis

Nova Darksiders igra nije direktan nastavak na Darksiders 3, već igra pripada potpuno drugačijem žanru. Genesis je hack and slash akcijski RPG iz ptičje perspektive koji više podsjeća na Diablo, a manje na originalnu Darksiders trilogiju. Iako su fanovi razočarani što igra nije pravi nastavak, prvi dojmovi za Genesis su više nego pozitivni.

DATUM IZLASKA:

5.12. (Stadia i PC); Veljača 2020. PS4, Switch i Xbox One

PLATFORME:

Google Stadia, PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Ancestors: The Humankind Odyssey

Ancestors: The Humankind Odyssey je jedinstvena survival avantura iz trećeg lica na kojoj je radio studio sastavljen od bivših Assassin’s Creed kreatora. Igru igramo doslovno od postanka čovječanstva u ulozi majmuna koji pokušava preživjeti u okrutnom svijetu prepunom predatora, pa sve do stvaranja prvog plemena i razvoja u čovjeka.

DATUM IZLASKA:

27.8.2019. PC, 6.12. PS4 i Xbox One

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Ashen

Ashen je fantastična akcijska open world avantura iz trećeg lica koja je pokupila odlične ocjene kritike i hvalospjeve publike. Igra koja svojom težinom i mehanikom borbe podsjeća na Souls igre i igra koja nudi fantastične svjetove za istražiti bilo da se na putovanje odlučite sami ili s drugim igračem jer igra sadrži “pasivni” multiplayer.

DATUM IZLASKA:

7.12.2018. Xbox One i Windows Game Store; 9.12.2019. PS4, GOG, Steam i Switch

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

MechWarrior 5: Mercenaries

Prošlo je čak 19 godina od izlaska MechWarriora 4. Mnogima vrlo draga PC franšiza konačno se vraća na PC i vodi nas u daleku budućnost. 3015. godina je, a mi ćemo raditi ono što najbolje radimo – upravljat ćemo ogromnim mechom i uništavati druge pilote i njihove ogromne mechove na ogromnim bojnim poljima.

DATUM IZLASKA:

10.12.2019.

PLATFORME:

PC

Hearthstone: Descent of Dragons

Najpopularnija kartaška igra u svijetu igara, 10. prosinca dobiva već trinaestu ekspanziju po redu koja donosi novih 140 karata, nove sidequest mehanike i moćne Galakrond hero karte. Naravno da će Hearthstone igrači uživati u novoj ekspanziji. Sam cinematic trailer za ekspanziju pregledan je više od 2 milijuna puta.

DATUM IZLASKA:

10.12.2019.

PLATFORME:

PC, mobiteli

Ostatak liste igara možete vidjeti na linku.

Planirate li u kupovinu ovaj mjesec?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close