FFA Focus

Ovo su igre koje izlaze u veljači. Što (ne)planirate odigrati?

Veljača tradicionalno predstavlja buđenje industrije igara i predstavlja uvod za proljeće i izlazak velikih hit igara. U povijesti smo znali igrati i velike igre u veljači, no ove godine kako je riječ o prijelaznom next-gen razdoblju, većih igara i uzbuđenja – nema.

No to ne znači da nećete i ovaj mjesec pronaći nešto za sebe.

Zombie Army 4: Dead War

Zombie Army 4 je pucačina iz trećeg lica koja nam dolazi od kreatora Sniper Elite serijala. Samostalno ili u co-op-u, napucavat ćemo hordu nacističkih zombija u WW2 settingu. Prvi dojmovi igrača kažu da je igra zabavna, ali za konačni sud treba pričekati recenzije. Fun fact: dio igre se odvija čak u Hrvatskoj.

DATUM IZLASKA:

4.2.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC

AO Tennis 2

Ne očekujte stari, dobri Top Spin, ali nastavak AO Tennisa zaista predstavlja veliki korak naprijed za serijal. Igra je sasvim solidna prezentacija tenisa uz izostanak licenci (samo Australian Open), no barem su igrači licencirani. Igra ima sasvim solidnu karijeru, a igrivost je također sasvim solidna. Ako volite tenis, nije da imate neki veliki izbor, a igra je uz to kao što smo rekli sasvim solidna.

DATUM IZLASKA:

11.2.2020. PS4; PC i Xbox One već izašlo

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One

Yakuza 5 Remastered

Yakuza 5 originalno je izašla u Japanu još 2012. godine, a 2015. godine došla je u ostatak svijeta. Remaster verzija stiže na PS4 za koji dan i ako ste fan Yakuza serijala, onda nećete propustiti Yakuzu 5 koja dolazi u 1080p rezoluciji i 60 sličica u sekundi.

DATUM IZLASKA:

11.2.2020.

PLATFORME:

PS4

Darksiders Genesis

Darksiders: Genesis je već izašao na PC i pobrao je odlične ocjene igrača, ali i kritike. Iako se ne radi o direktnom nastavku na Darksiders III, već o spin-off naslovu koji podsjeća više na Diablo, kritika i igrači kažu da je ovdje riječ o jako dobroj igri i vjerujemo da fanovi serijala neće preskočiti ovu igru.

DATUM IZLASKA:

5.12. (PC i Stadia), 14.2.2020. (PS4, Switch, Xbox One)

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Dreams

Dreams je jako teško opisati. Vjerojatno najbolja, najkreativnija igra svih vremena koju mnogi neće zaigrati jer jednostavno nudi toliko toga da je to nevjerojatno. Dreams je igra i alat koji vam omogućava stvaranje igara iz svih mogućih žanrova i samo vaša mašta je granica. Sve što može vaš mozak smisliti, vi to u Dreamsu možete napraviti. Sony je potvrdio da je Dreams projekt koji će trajati i razvijati se idućih 10 godina.

DATUM IZLASKA:

14.2.2020.

PLATFORME:

PS4

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown je PvPvE FPS horor hunting igra iz Cryteka. Igra je to zaista odlične i napete atmosfere koja nije na PC-u i Xboxu One najpopularnija na svijetu, ali ima svoju vojsku vjernih igrača koji uživaju u ovoj igri. Ovaj multiplayer naslov zahtjeva učenje i privikavanje jer donosi dosta originalnosti u žanr, a nakon što usvojite osnove igre, čeka vas zaista kvalitetna PvEPvP igra.

DATUM IZLASKA:

22.2.2018. PC; 18.2.2020. PS4

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

Bayonetta & Vanquish nisu nove igre jer izašle su prije 10 godina, no ova dva naslova jednostavnu zaslužuju svoje mjesto na listi. Deset godina kasnije, ove dvije vrhunske igre stižu na PS4 i Xbox One i to u 4K rezoluciji i 60FPS-ova (PS4 Pro i Xbox One X verzije). Treba li reći da su ove igre legendarne ekipe iz Platinum Gamesa?

DATUM IZLASKA:

18.2.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One

Two Point Hospital

Odlična PC simulacija u kojoj vodite bolnicu konačno stiže na konzole. Ako ste nekada igrali Theme Park, SimCity i sl. igre, onda znate što vas ovdje čeka. Vodite i razvijate bolnicu što znači da vas očekuje hrpa, hrpa izazova. Igra je pokupila velike hvalospjeve kritike i igrača na PC-u, pa ako volite ovaj žanr, svakako “bacite oko” na igru.

DATUM IZLASKA:

30.8.2018. PC; 25.2.2020. PS4, Xbox One, Nintendo Switch

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Romance of The Three Kingdoms XIV

Ne varate se. Ovo je već četrnaesti nastavak sage koju razvija Koei Tecmo. Ovaj serijal popularan je u Japanu, a verzija za naša tržišta stiže 28.2. Riječ o pristojnoj strateškoj igri koju ćete zaigrati ako ste okorjeli fan strateških igara i istočnjačke kulture. Prije kupnje svakako pregledajte recenzije.

DATUM IZLASKA:

28.2.2020.

PLATFORME:

PC, PS4

One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Još jedna igra koju će najvjerojatnije kupiti samo fanovi mange One-Punch Man. One Punch Man: A Hero Nobody Knows je tučnjava koju izdaje Bandai-Namco. Ako planirate kupiti igru, javite nam u komentarima. Baš nas zanima ima li kod nas publike za ovaj tip igara.

DATUM IZLASKA:

28.2.2020.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC

Naravno, ovo nisu sve igre koje dolaze u veljači. Nintendo Switch vlasnici će dobiti i ovaj mjesec podosta igara koje su već izašle na ostalim platformama, a svakako najzvučnije ime je dolazak Metro Redux-a na Switch.

Kompletan spisak naslova koji izlaze u veljači pogledajte ovdje i ovdje.

Idući mjesec ako ćemo gledati brojčano izlazi dosta manje igara, ali zato izlaze puno veće hit igre kao što su Nioh, Doom, Persona i Half-Life.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close