FFA Focus

Scene seksa u videoigrama

Djeco gameri, u 9 odmah u krevet! Ostali, slobodno virnite u novi FFA redakcijski specijal jer znate da je to jače od vas.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se ovakva tema pojaviti na repertoaru. Čini se kako u zadnje vremena seks u igrama postaje sve manje i manje tabu tema pa je možda došlo vrijeme da konzilij virtualnih seksologa tj. FFA redakcija odabere neke od njima najupečatljivjih. Uživajte i skidajte virtualne junfove jer no sex causes bad eyes!

God of War 3

GoW3_focus_FFA.png

God of War 3 je igra koja je puna fantastičnih trenutaka te ju možemo svrstati u najbolja igraća iskustva na konzolama prošle generacije. Santa Monica studio pružio nam je nezaboravna iskustva, a jedno od najpamtljivijih je “borba” protiv grčke božice ljepote, ljubavi i spolnosti – Afrodite. Scena započinje tako da vidimo Afroditu kako se mazi sa dvije dame u krevetu prema kojem dolazi gnjevom puni Kratos. Ona ga zavodi te se Kratos penje na krevet i započinje “borbu”. Kamera se pomiče na dvije, ranije spomenute, dame koje voajeristički uživaju u činu, a gameri su prvi put uspjeli zadovoljiti ženu quick time eventom. Iako je sam čin cenzuriran, mogli smo uživati u paru božanstveno dobrih sisa sexy božice iz grčke mitologije.

– Ninja_Krmacha

Mass Effect serijal

ME_A_focus_FFA.jpg

Da, da, prva Mass Effect trilogija sastavljena je od redom odličnih RPG igara, a to već znaju i vrapci na grani. Voljeli smo spašavati svijet u ulozi našeg Sheparda ili Shepardice, ali isto tako smo voljeli i se…, ovaj, kvalitetno animirane romantične scene. Kvalitetni dijalozi i karakterno razvijeni likovi su dakako bili u fokusu serijala, no jednostavno nas je morala obradovati i sloboda odabira s kim ćete na kraju završiti bez većeg dijela odjeće.

Upravo su mnogi igrači veliku pozornost usmjerili na ovaj segment igre, čemu je doprinos dala još uvijek kontroverzna Biowareova odlučnost da omoguće i kroz svoje igre podržavaju i istospolne odnose. Na stranu to, ako prepoznajete fraze poput “We´ll bang, ok?” i “Shepard needs some docking permission”, onda znate da je čitava stvar otišla predaleko u određenim (i opravdanim) parodijama upravo na račun ovog dijela igre. Ok, možemo biti i zadovoljni što je u Andromedi Bioware otišao korak dalje u prikazu, u što se možete uvjeriti i na screenshotu iznad.

– Zero

Fahrenheit

Fahrenheit_focus_FFA.JPG

Eh, da… Prvi se pamte pa tako i ja vrlo živo pamtim trenutak kad sam skinuo svoj virtualni junf – ne računajući Virtual Sex, dakako, no to je ipak priča za neku drugu priliku. Dogodilo se to sad već poprilično davne 2005. godine s Fahrenheitom, drugom igrom nerealiziranog redatelja Davida Cagea iz vremena kad je još znao napisati koherentan i zanimljiv scenarij… OK, dvije trećine koherentnog i zanimljivog scenarija i kraj u kojem se sve dezintegrira i ode u tri krasne jer mu je ponestalo ideja za završiti priču. Bez obzira na to, osobno mi je Fahrenheit njegov najkompletniji uradak čiju kvalitetu naknadni Quanticovi naslovi nisu uspjeli dostići, no dobro, vratimo se mi na temu, o ovome će više riječi možda biti u nekoj od budućih retrospektiva.

Obzirom da jedna igra koja pretendira na to da emulira iskustvo interaktivnog filma ne bi bila kompletna bez scene seksa, naš se dobri, stari Cage potrudio da niti za taj bitni aspekt ljudskog života ne ostanemo uskraćeni te je svoje bogato švalersko iskustvo i urođeni šarm francuskog zavodnika pretočio i u Quantic Dreamov prvijenac na drugoj Sonyjevoj konzoli.

Pogledajte samo ovu majstorsku režiju i zaplet dostojan najkvalitetnijih Brazzersovih uspješnica… U neuredni samački stan čiji je dizajn vjerojatno inspiriran brojnim Joletovim pjesmama dolazi Tiffany, bivša djevojka našeg glavnog junaka, u namjeri da pokupi ostatke svojih osobnih stvari koje su joj tamo ostale nakon recentnog prekida romanse. Naš protagonist šmekerski poseže za čašicom i uz pomalo melankoličan izraz lica nudi piće mladoj dami te se u dijalogu koji slijedi otkriva kako obje polovice našeg propalog para još uvijek soliraju i tiho pate jedna za drugom. Zatim se on prihvaća gitare, stare vatre se pale i ubrzo pada poljubac te akcija započinje uz vruće taktove TOAD-ove Santa Monice, a otamo nas tek ponešto manualne spretnosti i jedna QTE sekvenca dijele od sretnog svršetka. Divota!

https://www.youtube.com/watch?v=EafNYw7US4U

Valja napomenuti i kako je većina škakljivih scena bila izrezana iz američke verzije igre zvane Indigo Prophecy kako bi se izbjegao ESRB-ov Adults Only rating čime bi konzolaško izdavanje igre na tom kontinentu bilo praktično onemogućeno. Ipak, naknadni nedavno izašli remaster baziran na europskoj uncut verziji ispravio je tu nepravdu pa sada novi naraštaji mladih američkih gamera srećom imaju na čemu brusiti svoje zavodničke vještine.

– Fox

Još malo i imaš kompletnu retrospektivu za Fahrenheit. 😀

– Zero

Trebala su mi 2-3 ponovna pokušaja da uspijem pojebat ovu u Fahrenheitu. Kasnije ju i kao onaj poluzombie kurac mazneš u napuštenom vlaku također.

– Blade

Zero hahaha, imaš pravo, bome sam se raspisao, a i pokrio sam najvažniju temu. 😛 Blade, amateru 😛 Btw. ak se dobro sjećam onaj kasniji fuk u poluzombi stanju je s onom policajkom koja zatrudni tom prilikom 😛

– Fox

Far Cry 3

Far-Cry-3_focus_FFA.jpg

Tumarajući preko modrih mora i prekrasnih prašuma po otočju iz Far Crya 3, teško da nam je palo napamet kako ćemo u jednom trenutku moći nešto i staviti pod jaja. Istina, kasnije faze igre odlaze u sfere teških droga pa više ne mlatimo samo divlje živine ili Vaasove trupe, već se borimo i sa halucinogenim vizijama, ali isto tako upoznajemo pri samome kraji i famoznu Citru te njezin kult. Iako bi svaka logika nalagala da iz odnosa sa luđačkim kultom ne možemo dobiti ništa dobroga, kada Citra ponudi da joj se pridružite kao vođa njenog kulta i da okrenete leđa svojim prijateljima, teško je reći ne. Jebeš prijatelje, vladat ću otokom i karat sisatu mulatkinju s kojom ću pokorit svakoga tko nam stane pred put. Iako scena samoga čina nije toliko ludilo, ponajviše zato jer ona trabunja o svojim kult pričama dok joj ga mećete, klimaks je itekako ubojit.

 – Blade
Duke Nukem Forever

DukeForever_focus_FFA.JPG

Budimo realni, Le Duke je poznat po sisama, ubijanju korumpiranih plavaca i aliena. Poznatiji i kao “The King” ima puno različitih oružja, mnogo metaka (što se podrazumijeva), odličnih scena, te vrhunskih komentara !! Njegov cilj je spasiti cijeli svijet, ali moje mišljenje je da su bitnije djevojke. Prvi susret sa serijalom mi je bilo MP napucavanje u Duke Nukem 3D-u. Osim toga, igrao sam Time To Kill, Land Of Babes i Forever. Svaka igra ima odličnu igrivost (za vrijeme kad su izašle) te ih se sjećam sa osmijehom na licu.
– ThaUrban
Ride To Hell: Retribution

RidetoHellRetribution_focus_FFA.JPG

Ovakva lošost od igre koja “ponosno” drži prvo mjesto na mnogim top listama najgorih igara ikada je jednostavno morala naći mjesto ovdje. Vi ste macho (grrrr!) opaki glavni lik “Sons of Anarchy” bajker pod imenom Jake kojeg vodite u osvetu svih ljudi odgovornih za smrt njegovog brata Mikeya. Na putu će se naći i pokoja djeva u nevolji kao trofej koji treba osvojiti. Ne moram ni govoriti kakav bi to imalo triggering efekt na određene osobe, ali tako to zbilja ispada u ovoj igri. Plavuša bude u nevolji jer ju tlači neki debeli krmak na parkingu vjerojatno tražeći malo akcije. Ona jadna traži pomoć u koju ćete vi uskočiti i izdevetati lika. Nakon toga, odma pada sex. Ni A ni B. Odma trpanje. Pa čekaj malo.. Ni odjeću nisu skinuli. A tek grimase na facama koje imaju dok se praše. Neprocjenjivo. A tek poze kao ova gore na slici? Loša igra i loš obučen komičan sex u munjenim pozama. Divotica!
– Yakuza_stinger
Witcher 3: Wild Hunt

Witcher3_focus_FFAargh.JPG

Pa naravno, mora i naš vrli pastuh Geralt zadovoljit neke svoje iskonske nagone nakon svih tih silnih questova. Bez obzira pripadate li timu Triss, timu Yennefer ili timu Keira, bez problema ih možete sve povaliti svojim seksi izgledom muškarca koji zna što hoće i kada hoće. Još uz to uvalite poprilično dobre komunikacijske vještine, imate kombo koji obara s nogu. Ako baš zagusti, tu su negdje i prostitutke u igri. Eh da, nemojte pokušavati imati threesome s Triss i Yennefer. Vjerujte mi na riječ. Suhoća je zagarantirana.

– Yakuza_stinger
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close