Sponzorirani sadržaj

JOŠ SAMO DANAS: Dodatnih 35% popusta na sav popularni sofver na KeysWorlds.com

Black Friday i Cyber Monday samo su nekoliko dana udaljeni! Jeste li već isplanirali shopping listu? Požurite! Black Friday samo što nije i KeysWorlds.com je već pokrenuo svoju rasprodaju: Otkrijte najbolje ponude ključeva za softver i nabavite Windows 10 Pro do 35% popusta, Office 2016 Pro do 35% popusta ili Office 2019 Pro do 35% popusta, uključujući i neke jako privlačne pakete za Windows 10 + Office za također do 35% popusta!

KeysWorlds.com promeće se u jednu od vodećih svjetskih trgovina za prodaju digitalnih proizvoda poput ključeva za PC igre na Steamu, Originu, Uplayu ili Battle.netu, bonova za Xbox ili PlayStation, licenci za softvere i više, zajedno s atraktivnim cijenama i trenutnom dostavom na email.

Pružaju izvrsnu uslugu i automatizirani sustav kako bi uspostavili nemjerljivu efikasnost i garantiraju 100%-tno zadovoljstva kupca! Također nude jednostavne načine plaćanja, sigurno i pouzdano putem PayPala, bankovnih uplata, kreditnih ili debitnih kartica i 24/7 korisničku podršku ([email protected]) kako biste bili sigurni da ćete dobiti pomoć kad god je trebali.

BLACK FRIDAY RASPRODAJA: Dodatnih 35% za sve softver ključeve!

KeysWorlds.com pokrenuo je golemu BLACK FRIDAY rasprodaju koja traje sve do 5. 12. i možete ostvariti dodatnih 35% popusta na sav ponuđeni softver koristeći kupon za sniženje SPOFF35!

Ključevi za softver trenutno su jedni od najpopularnijih online proizvoda i KeysWorlds.com će revolucionarizirati tržište tako što će omogućiti kupovinu znatno jeftinijih globalnih softver licenci. Evo i kratke liste najboljih ponuda za BLACK FRIDAY. Pogledajte što propuštate:

Možete kupiti Windows 10 što uključuje Windows 10 Professional za 9,09€ i Windows 10 Home za 9,74€ samo kod Keyworldsa.

Važno je to i da Keysworlds također pruža najprisutniji uredski softver s posebnim kuponom za popust od 35% (SPOFF35), kao što su Office 2019 Professional za 43,30€, Office 2016 Professional za nevjerojatnu cijenu od 23,09€ i Office 365 (1 godina) za 15,39€.

Ako želite Windows 10 i Microsoft Office 2019 Pro Plus možete kupiti jedan od paketa i iskoristiti dodatan popust od 35% s kodom: SPOFF35.

Također nude i tri verzije Windows Servera, a ako iskoristite nevjerojatan kupon “SPOFF35″, možete ih kupiti po 35% sniženoj cijeni.

I ne samo to. Imaju i ponude poput Microsoft Visio Professional, Microsoft Project Professional i Microsoft Office 365 Professional po cijenama kakve nećete pronaći nigdje na tržištu. Ekskluzivno kod Keysworldsa! Možete pregledati još ponuda klikom OVDJE, a kako biste uživali u 35% popusta iskoristite kupon “SPOFF35“.

Najbolje ponude za BLACK FRIDAY pronaći ćete ako zabilježite njihovu stranicu odmah sad. Jer bit će vremenski ograničenih ponuda sve do kraja mjeseca – stoga ih nemojte propustiti!

Email za podršku: [email protected]

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close