Sponzorirani sadržaj

Ljetno ludilo stiglo na Keysworlds: Office, Windowsi i sigurnosni softver već od 9 eura

Najveća ljetna rasprodaja 2020. godine je stigla! KeysWorlds.com još jednom predstavlja najveću godišnju rasprodaju do 50% popusta na sve Microsoft Office i Windows licence. I to nije sve, tu su popusti i na antivirusne i sigurnosne softvere! Može li bolje od ovoga?

Kupci kupuju naše proizvode dok vi ovo čitate, stoga ako se odlučite kupiti bilo što od ponuda navedenih u nastavku, požurite se dok ne ostanemo bez svega. Podsjećamo da su ovo ponude koje nudimo samo jednom godišnje. Ako ih propustite, na ovakve cijene čekat ćete do dogodine. Nemojte čekati i osigurajte svoj softver na vrijeme.

35% popusta na sve MS Office i Windows operativne sustave

Ostvarite veliki popust od čistih 35% na sve MS Office i Windows ključeve. Kako biste iskoristili popust koristite kupon kod “BOFF35″ prije plaćanja. Iskoristite svoj popust danas prije nego što ostanemo bez svega. S našom širokom ponudom MS Office i Windows ključeva sigurno ćete pronaći ono što trebate.

50% popusta na MS Office i Windows + Office pakete

Ostvari 50% popusta na MS Office ili Windows + Office pakete. Ovo su naše najpopularnije ponude. Jednostavno koristite kupon “BOFF50″ kako biste iskoristili 50% popusta na ionako već snižene cijene. Ovo je idealno vrijeme kako biste se opskrbili MS Office ili Windows + Office paket.

20% popusta na Antivirusne i Security softver

Dok se 2020. nažalost pokazuje kao godina ekonomskog pada, cyber kriminal buja i nikada nije bilo važnije biti dobro zaštičen na internetu. Nemojte ristirati i nabavite antivirusni softver za svoje mobilne telefone i računala već danas. S našom ljetnom rasprodajom i popustom od 20% na sav antivirusni i sigurnosni softver lako ćete pronaći nešto za sebe. Iskoristite kupon “BOFF20″ za 20% popusta nakon stavljanja proizvoda u košaricu. Zaštitite se već danas za cijenu kakvu nećete pronaći nigdje drugdje.

Trebate pomoć? Imate pitanja?

KeysWorlds.com korisnička podrška tu je za vas bilo da trebate pomoć prije ili poslije narudžbe. Ako trebate pomoć prilikom narudžbe ili imate problema nakon kupnje slobodno nam se obratite na [email protected] i mi ćemo se pobrinuti za sve. Naručite od nas već danas i doživite nevjerojatno niske cijene, specijalne ponude i korisničku podršku svjetske klase.

Povezano

Back to top button
Close
Close