Sponzorirani sadržaj

Windows 11 je izašao! Na Godeal24 pronađite najjeftiniji način kako do njega

Windows 11 je s nama sad već nekoliko dana. Nakon pola desetljeća Microsoft je pripremio novi izgled sučelja, nove mogućnosti obavljanja više aktivnosti istovremeno, ali i nove načine komunikacije. Windows 11 se također može pohvaliti boljom optimizacijom ostavljajući više slobodnih resursa što će posebno cijeniti gameri. Ako već posjedujete Windows 10, bit će vam ponuđena nadogradnja ili svoj operativni sustav možete nadograditi ručno. A ako vam se Windows 11 ne svidi, postoji mogućnost povratka na desetku.

Ali, što ako nemate Windows 10? Pa… postoji dva načina kako do Windowsa 11. Prvi je da kupite novi Windows 11 ili da nabavite Windows 10 i nadogradite ga na jedanaesticu. Posebno za one koji još uvijek koriste starije verzije Windowsa pripremili smo posebnu ponudu na GoDeal24.com online trgovini. Nudimo ključeve za Microsoftov softver za doslovno nekoliko kuna.

Kupite Windows 11 ključeve za manje od 19 eura

45% popusta na Windows 11 i ostale Windowse s kuponom: BS45

60% popusta na ostali softver s kuponom: BS60

Alati

Kupovina na Godeal24 je jednostavna da jednostavnija ne može biti. Brzo nakon plaćanja dobit ćete email s ključevima proizvoda. Kod njih nema čekanja danima! U slučaju bilo kakvih nejasnoća njihova korisnička podrška pružit će vam brzu i kvalitetnu pomoć. Slobodno im se javite mailom na [email protected]!

Povezano