Info

Moj FFA Rank, XP bodovi i Fcoini

Moj rank:

[gamipress_user_rank type=”rankovi” prev_rank=”yes” current_rank=”yes” next_rank=”yes” current_user=”yes” columns=”3″ toggle=”no” layout=”left” link=”no” prev_rank=”no” next_rank=”no” ]

Moje stanje XP bodova i Fcoina:

[gamipress_points current_user=”yes” layout=”bottom” inline=”yes”]

Aktualni natječaji:

Dostupne nagrade:

  • Popuniti ćemo idući tjedan. Stižu nam različiti paketi od različitih partnera s puno iznenađenja.

Važno:

Implementirani su sistemi koji sprječavaju članove da spamom i ilegalnim radnjama osvajaju Fcoine. Sve nedopuštene radnje se sankcioniraju oduzimanjem forumskih valuta, a po uzastopnom ponavljanju i oduzimanjem rankova ili brisanjem korisničkog računa.

O FFA rankovima, XP bodovima i fcoinima

Budući da je FFA Portal nastao i rastao uz jezgru aktivnog communityja, odnosno foruma koji je preteča ovog što imamo danas, razmišljali smo kako nagraditi najaktivnije članove zajednice. Dosjetili smo se virtualne valute i rankova, koje članovi FFA zajednice zarađuju samo i isključivo sudjelovanjem, odnosno komentiranjem članaka i pisanjem na forumu.

Komentiranjem članaka, otvaranjem tema i prikupljanjem lajkova članovi FFA zajednice prikupljaju XP bodove i Fcoine. XP bodovi se pretvaraju u rankove. Što je veći rank, to su dostupnije i bolje nagrade, koje zatim kupujete zarađenim Fcoinovima.

Povezali smo se s različitim izdavačima i trgovinama koji nam redovito šalju igre, popuste na igre i gaming opremu, kodove za beta testiranja igara i promotivne materijale u vidu majica, privjesaka i ostalog, pa smo osmislili sustav nagrađivanja.

Tako će od sad na dalje članovi FFA zajednice redovito moći virtualnom valutom “kupovati” sve nabrojano iznad, a mi ćemo se nastaviti truditi i s različitih strana nabavljati različite atraktivne stvarčice za vas.

VAŽNO: Stanje rankova i Fcoina uvijek možete provijeriti u zaglavlju stranice ili u meniju.

Oznake
Back to top button
Close
Close