Meta

FFA HNL Liga, 5. kolo. Priključi nam se u pogađanju rezultata Supersport HNL utakmica

Primijetili ste, FFA profili nedavno su dobili levele i mogućnost osvajanja prigodnih trofeja. Level svakog člana prikazuje se pored imena u komentarima, a levelirate skupljanjem trofeja, odnosno komentiranjem te sudjelovanjem u forumskim igrama, nagradnim igrama, natječajima poput screenshota tjedna, glasanjem u izboru za Igru godine…

Prva od mnogobrojnih igara na FFA koje vam pripremamo je HNL FFA Liga. Nova sezona omiljene nam nogometne lige kreće u petak 15. 7., a mi ćemo je popratiti internom ligom kroz koju iz kola u kolo pogađate ishode i rezultate utakmica te utakmice s najviše golova.

Priključit se možeš i u narednim kolima, znalci uz malo sreće lako mogu dostići ostale

Za pogođeni ishod utakmice (pobjeda, poraz, remi) dobit ćete 3 boda. Ako pak želite pogađati rezultat možete osvojiti 10 bodova ili izgubiti bod u slučaju netočne prognoze. Kao bonus pripremili smo mogućnost odabira jedne utakmice po kolu za koju smatrate da će imati najviše golova, za što možete osvojiti dodatnih 5 bodova.

Kako vidjeti vlastite trofeje?

Kada ste ulogirani na FFA u donjem desnom kutu otvorite vlastiti profil, a zatim iz profilnog menija izaberite “Trofeji”

U HNL FFA Ligi trofej ćete dobiti u svakom kolu u kojem ostvarite bonus, pogodite sve ishode/rezultate, ili pak ako uspijete promašiti sve parove – jer eto, taj podvig zaslužuje posebno priznanje. A oni najbolji osvajat će trofeje za najboljeg igrača kola, polusezone te, naposlijetku, za najboljeg igrača čitave sezone. Imena trofeja osmislio je @Blade – urednik Ofenzive, kolumnist Indexa i istaknuti FFA forunmaš.

Ako već niste, registrirajte se na FFA (traje manje od 2 minute) i pridružite nam se u HNL Ligi klikom ovdje.

Mogući trofeji

  • Jeftini vatromet Rujevice – Pobjednik kola
  • Miriše na fritulu – Pobjednik polusezone
  • Slavlje praznog Maksimira – Pobjednik sezone
  • Koljeno Igora Cvitanovića – Pogođena utakmica s najviše golova
  • Pomoć Igora Pajača – Pogođeni svi ishodi (pobjeda, poraz, remi) unutar kola
  • Slobodnjak Davora Vugrineca – Pogođeni svi rezultati unutar kola
  • Nagrada Ilija Sivonjić – Promašeni svi ishodi (pobjeda, poraz, remi) unutar kola
Prethodna stranica 1 2

Povezano