Sponzorirani sadržaj

Uzmite doživotnu licencu za WIndows 11 već od 10€ i Microsoft Office 2021 već od 17€ na Godeal24 polugodišnjoj rasprodaji

Nadogradnja računala može biti izvrstan način za poboljšanje performansi i iskorištavanje novih značajki i poboljšane sigurnosti. Za one na PC-ju koji žele nadograditi svoj operativni sustav, Windows 11 Pro nudi nekoliko prednosti koje mogu značajno povećati produktivnost i sigurnost. Godeal24 trenutno ima Veliku Mid-Year rasprodaju gdje možete nabaviti najnoviji Windows operativni sustaav po atraktivnoj cijeni.

Windows 11 Professional od danas možete dobiti za samo 13.25€ (redovna cijena 199€). Windows 11 Pro je nadograđen imajući na umu hibridni rad. Ima nove značajke produktivnosti, AI i sigurnosti koje će vam pomoći da radite najbolje što možete. Ako ste strastveni igrač, cijenit ćete DirectX 12 Ultimate koji poboljšava grafiku igara kako bi omogućio uranjajući doživljaj i 3D prostorni zvuk, koji čini audio u igrama realističnijim. Nadogradnja na Windows 11 Pro također znači da ćete nastaviti primati buduće nadogradnje i značajke od Microsofta, one koje Windows 10 više neće dobivati.

Nadogradite svoje računalo s originalnim Windows ključevima već od 6.8€

Također nabavite doživotnu licencu za Microsoft Office Professional 2021 za samo 27.25€ (redovna cijena 299€). U ovom paketu aplikacija koji može trajati čitavi život možete kreirati, organizirati, računati, komunicirati i još mnogo toga, sve bez mjesečnih pretplata kao kod Microsoft 365. Također pronađite i MS Office 2019 Professional po najnižoj cijeni ove godine – samo 19.99€ za doživotno korištenje, što je odlična ponuda za one koji ne žele potrošiti previše. Kupovinom ćete dobiti trenutni download i isporuku paketa na jedno računalo, a uključena su i doživotna ažuriranja.

Do 90% popusta na Microsoft Office pakete bez kupon koda

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomilu vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

Godeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano