Vijesti

PlayStation Stars u Hrvatsku stiže 13. 10. Evo kako do nagrada

Sony je početkom ljeta predstavio PlayStation Stars program lojalnosti kroz koji će nagrađivati igrače za igranje, kako digitalnim predmetima u igrama, tako i popustima te PSN bonovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo dva mjeseca kasnije PS Stars krenuo je u Aziji, a uskoro će doći i kod nas. 5. listopada postat će dostupan u Sjevernoj i Južnoj Americi, a 13. 10. u Europi i Australiji.

Ako to ne želite, ne morate sudjelovati, ali u program možete ući besplatno. PlayStation Plus pretplata omogućava dodatne bodove za svaku kupljenu igru, ni ona nije nužna, objašnjava Sony.

Bodovi i nagrade

Bodovi će se skupljati rješavanjem zadataka ponuđenih u PlayStation aplikaciji. Primjerice, jedan od najlakših je pokrenuti barem jednu igru mjesečno, a neki drugi će zahtijevati rješavanje zagonetki, osvajanje točno određenog trofeja u nekoj aktualnoj igri ili slično.

Osvojene bodove moći će se zamijeniti unutar kataloga za PSN novac, digitalne kolekcionarske predmete ili igre/DLC-ove na PS Storeu. Neki od prvih digitalnih predmeta bit će iz igre Ape Escape 2, nekadašnje PlayStation maskote mačke Toro i Kuro, PlayStation Pocket…

Neke digitalne kolekcionarske predmete će biti lakše osvojiti, neke teže, a kod svakog od njih moći ćete provjeriti koliko igrača na svijetu ih ima. S tim na umu, oni se neće moći razmjenjivati ni prodavati, a iako na prvu možda zvuči tako, ne radi se o NFT-ovima niti imaju ikakvu poveznicu s blockchain tehnologijom.

Kvaliteta nagrada ovisi o status levelu

A kada smo kod rijetkosti te boljih i lošijih nagrada, njihova dostupnost svakom igraču ponaosob ovisi o tzv. status levelu. Postoje četiri, a u onom najvećem imate mogućnost osvajati bolje nagrade. Dva su kriterija o kojima ovisi u kojem status levelu ćete završiti:

  • Osvajanje rijetkih trofeja
  • Kupovina punih igara

“Što je vaša razina veća, to više pogodnosti možete dobiti”, kratko i jasno objašnjava Sony. Kako vam se čini?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano