Vijesti

Age of Empires II idući mjesec dobit će potpuno novu ekspanziju

Age of Empires II prošle godine je ponovno izdan u svojoj modernoj izvedbi s naprednijom rezolucijom i detaljima. Očekivali smo da će Microsoft samo pokupiti naš nostalgični novac, ali ne! 21 godinu stara igra dobiit će veliku ekspanziju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekspanzija imena Lords of the West u Age of Empires II dodaje dvije nove civilizacije i čak tri nove kampanje.

Tako ćemo igrati s Burgundima i Sicilijancima, a tri nove kampanje imat će glasovnu naraciju te će se osim s dvije nove civilizacije pozabaviti i s onom britanskom gdje ćemo pratiti Eduarda Prvog Dugonogog. Guglali smo, Dugonogi je bio brutalan kralj, a jednog čovjeka navodno je ubio samim pogledom. Čovjek je umro od straha kada se trebao suočiti u svezi previsokih poreza.

Pokušajte ne umrijeti od ovog pogleda.

Da nastavimo tekst s Eduardom Prvim Dugonogim i njegovom kampanjom – čovjeka ćemo pratiti na putu pokoravanja Engleske, Walesa i Škotske, a posebno je zanimljiva okupacija ovog potonjeg. Nakon što su se Škoti predali i podignuli bijele zastave, Dugonogi ih je nastavio klati još jedan čitavi dan iz čiste zabave.

No da se ovo ne pretvori u jedan predosadni sat povijesti, završimo s informacijom kako ćemo Lords of the West na PC-ju igrati od 26. 1., a cijena ekspanzije iznosit će 10 dolara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano