Vijesti

Alan Wake remaster stiže na PS4, Switch i Xbox One?

Ovih dana internetom kruži zanimljiva glasina koja se tiče Alan Wakea. Meni osobno, Alan Wake je jedna od najdražih igara prošle generacije koju sam igrao na Xboxu 360 i prava je šteta što igra nikada nije došla na PlayStation, budući da je prava na istu imao Microsoft.

No, stvari su se promijenile unazad par mjeseci kad je Remedy ponovno stekao prava na igru što znači da s njom može što želi. Nakon što su izbacili fantastični Control , čini se da studio priprema remaster Alan Wakea. Ne remake, već remaster i to u suradnji sa studiom Virtuous koji je radio već na remasterima igara kao što su The Last of Us: RemasteredUncharted: The Nathan Drake CollectionFinal Fantasy X/X-2 HD RemasterAssassin’s Creed: the Ezio Collection, i Dark Souls.

Ekipa je otkrila na CV-u nekoliko zaposlenika Virtuosa kako pišu da rade na remasteru popularne akcijske avanture koju je radio developer Controla. Nije Max Payne, budite sigurni.

S obzirom na uspjeh Controla, mi se nadamo da će Remedy za next-gen mašine napraviti i Alan Wakea 2. I sami su rekli da im je Alan Wake blizak srcu i da bi voljeli raditi nastavak, ali da ne mogu ništa obećati dok ne vide hoće li Control biti uspjeh ili ne.

Dakle, možda sredinom 2020. stiže Alan Wake remaster? Nadamo se.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close