Vijesti

Amazon radi na novoj Lord of the Rings MMO igri

Ne možemo reći da smo previše optimistični jer Amazon i gaming se do sad nisu pokazali nešto previše superiorni, ali ulazak Amazona u novi LOTR MMO znači novi kapital za igru jer ako nečega Amazon ima, to su onda novci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ova igra je najavljena još prošle godine od strane Athlon Games i Leyou studija. Radi se o besplatnoj igri koja ne prati događanja filmova, a ni nove LOTR serije, već je igra rađena po knjigama što je prilično dobra vijest.

Iako je igra besplatna, nije riječ o mobilnom naslovu već o pravoj, velikoj igri za PC i konzole. Ne znamo još koje, ali čini nam se da su next-gen u pitanju jer igra još uvijek nema niti okviran datum izlaska.

Radnja igra odvija se naravno u Međuzemlju, ali nekoliko stotina godina prije događaja koje smo vidjeli i doživjeli u LOTR filmovima što znači da ćemo po prvi puta vidjeti nove pejsaže, ali i nove likove u LOTR svijetu. Sve na papiru zvuči odlično, pa se nadamo da Amazon i ekipa ovo neće zeznuti. Potencijal je ogroman.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano