Vijesti

Apex Legends je u prvom mjesecu izlaska zaradio više od bilo koje besplatne igre ikad

Možemo slobodno reći da je Apex Legends definitvno obilježio veljaču. Iako je u veljači izašla hrpa novih hit igara, Apex Legends je došao tiho i ušao u legendu. Doslovno. Igra je to koja je srušila mnogobrojne rekorde i oduševila igraći svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatrana je dugo prvim pravim Fortnite killerom, ali po svemu sudeći to se nije dogodilo i ono što je najbolje od svega – obje igre imaju svoju publiku i obje igre će i dalje nastaviti zarađivati hrpu love. Najbolje za njih.

Rekordan prvi mjesec igre

A Apex Legends je igra koja je od svih besplatnih igara ikad u povijesti zaradila najviše love u prvom mjesecu izlaska. Besplatno i zarada inače ne idu u istoj računici, ali kad pričamo o besplatnim BR igrama, one zgrnu više love nego igre koje platimo po punoj cijeni.

Apex Legends je tako od nas igrača uprihodio ogromnih $92 milijuna. Ponajviše su trošili PS4 i Xbox One igrači.

Trenutno u igri ne teku baš med i mlijeko jer mnogi se žale na vrlo mlaku i slabu Sezonu 1 koja nije ponudila previše razloga za igranje, a igrači žele još više sadržaja.

Dobra vijest je da su iz Respawna potvrdili kako uskoro dolazi i nova Legenda u igru koja će biti dio ove sezone. Neće samo Octane dakle biti novi lik.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano