Vijesti

Apex Legends u drugoj sezoni dobiva puno bolji Battle Pass; stiže i prvi event

Respawn je otkrio prve detalje o drugoj sezoni Apex Legendsa, koja će za sobom donijeti i puno bolji Battle Pass. To je definitivno nešto što je trebalo igri, jer u prvoj sezoni on je bio kriminalno loš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battle Pass će u drugoj sezoni imati dnevne i tjedne izazove, pa bi, prema riječima ekipe iz Respawna, napredovanje trebalo biti znatno brže nego što je to bilo dosad. Upravo je sporo napredovanje bila zamjerka svih nas.

Dnevni i tjedni izazovi nebi trebali u potpunosti promijeniti način na koji igramo igru, kako je to primjerice u Fortniteu gdje je rješavanje izazova kompletno preuzelo “normalni” gameplay. Izazovi bi trebali unijeti tu i tamo “pokoju varijaciju od igre do igre”, a kako će to sve skupa izvesti tek nam preostaje za vidjeti.

Dodani su i novi Legendary itemi u plaćeni Battle Pass, a trebali bismo ih dobivati svakih 25 levela, uključujući i prvi. Dakle, Legendary iteme ćemo dobivati s levelom 1, 25, 50, 75 i 100. S druge strane, badgevi i trackeri vraćeni su u besplatni pass.

Prey Legendary skin za R-301 i Legendary Night Terror skin za Wraitha.

Drugi tjedan u igru stiže prvi vremenski ograničeni event Legendary Hunt , a moći ćemo osvojiti Epic Master of the Hunt skin za Bloodhounda, Honored Prey Legendary skin za R-301 i Legendary Night Terror skin za Wraitha.

O Legendary Huntu sve ćemo saznati idući tjedan, dok ćemo više informacija o drugoj sezoni dobiti 8. 6. na EA Play eventu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano