Vijesti

Arnold Schwarzenegger stiže u Predator: Hunting Grounds

U Predator: Hunting Grounds koji je izašao krajem prošlog mjeseca nedostajao nam je samo on. Dutch, odnosno Arnie kojeg pamtimo iz prvog Predator filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru koja je uspješno prenijela atmosferu svih filmova, a naročito prvog, vjerojatno bismo nagradili pokojim poenom više na završnoj ocjeni. Ali sada je to nebitno, jer Dutch u Predator: Hunting Grounds stiže 26. 5.

Gdje si bio dosad?

Besplatna nadogradnja u igru donosi kazete koje će nam otkriti direktan nastavak radnje na prvi Predator film, odnosno Arnie će nam objasniti što je Dutch radio i gdje je bio do danas.

Schwarzenegger je u studiju osobno snimio sve glasovne sekvence Dutcha, ali i izjave i zvukove koji će se reproducirati upravo igrajući s Dutchom, čiji skin će se ipak plaćati zasad nepoznatu cifru. Oni koji kupe skin Dutcha moći će na mjesec dana ekskluzivno koristi QR5 “Hammerhead” pušku i Dutchov nos, a zatim će besplatno to moći i svi ostali igrači.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano