Vijesti

Assassin’s Creed Valhalla će ipak imati najveću mapu u povijesti serijala

Nije da nas iskreno previše veseli ova vijest, jer veće nije uvijek bolje. Iako je ranije Ubisoftov glasnogovornik izjavio kako Valhalla neće biti najveća igra u serijalu, izvršni producent igre Julien Laferriere potvrdio je da Valhalla ima veću mapu od već ogromnog Assassin’s Creed Odysseya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I would actually say in terms of range it is probably a bit larger than Assassin’s Creed Odyssey. I do not have the exact figures at this stage, but we have not only created the whole country, which is, in this case, England, but also to a good part of Norway too.

Dakle, Ubisoft je kreirao kompletnu Englesku u periodu u kojem se igra odvija, a to je 837. godina. Mapa će dakle izgledati otprilike ovako.

Ne samo da će biti mapa cijele Engleske, već će biti i dio Norveške, a potvrđeno je da će biti i tajnih svjetova koje Julien jasno nije htio otkriti, tako da će mapa biti još veća.

There are other secret worlds, which I can not speak about today, which contributed to the size of the game. It’s not a small game, it is a game that is clearly ambitious, which will offer many many hours of gameplay for the players.

Nadamo se samo da neće biti sve u veličini i da će igra imati kvalitetne questove i svijet koji neće biti dosadan i naporan. Veća mapa ne znači automatski bolju igru. Iako, budimo realni – jedan od najvećih prodajnih argumenata za Origins i Odyssey je veličina svijeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano