Vijesti

Assassin’s Creed: Valhalla je dobio brutalni prvi trailer

Assassin’s Creed: Valhalla upravo je i službeno oktirven. Stiže na PS4, PS5, XONE, Xbox Series X, PC (ekskluzivno na Epic Games Store) i Stadiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno ćemo moći igrati kao muškarac ili žena u ulozi Eivor(e), vikinškog/e ratnika/ce. Koji god spol da odaberemo, našeg assassina moći ćemo uređivati tetovažama, promjenom kose, odjeće i vojnih obilježja.

Iz Ubisofta tvrde kako ćemo kroz igru donositi političke i razne druge odluke, a koje će utjecati na to kako će se ponašati svijet oko nas. Neprijatelji bi trebali biti raznovrsniji nego ikad prije, a po prvi puta ćemo se moći boriti i dual-wield oružjima. Kako kažu, sistem borbe kompletno je prerađen.

Svoje Vikinge vodit ćemo na put iz Norveške u anglo-saksonsku Englesku gdje će tražiti novi dom. Naravno, tamo će naići na otpor. Assassin’s Creed: Valhalla se odvija u 9. stoljeću.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano