Vijesti

Assassin’s Creed Valhalla vraća instant egzekucije s hidden bladeom i stealth općenito

S Originsom Assassin’s Creed se okrenuo RPG-olikom načinu igranja koji je donio neophodnu svježinu u serijal, ali se zato negdje zagubio onaj akcijski osjećaj koji se prvenstveno manifestirao kroz kultni hidden blade kojim su do onda svi AC protagonisti instantno ubijali svoje protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi se, izgleda, trebalo vratiti prema riječima kreativnog direktora Ashraf Ismaila koji se u intervjuu za Kotaku dotakao omiljenog nam oružja.

Prema njegovim riječima, doza RPG-a ipak ostaje pa Elvor neće od samog početka imati hidden blade. Ali dobit će ga jako brzo, te će ga jako brzo naučiti koristiti. Ismail napominje kako Eivor ipak nije trenirani ubojica kao većina drugih AC protagonista, pa “učenje” nekako dobro sjeda u Valhalla lore.

Stealth is back

S hidden bladeom se tako vraća i stealth način igranja, ali ne samo u formi ubijanja, već u općenitom smislu. Ponovno ćemo se moći “blendati” u skupine ljudi kako bismo ostali prikriveni. Eivor je nord i samom svojom pojavom privlači neželjenu pažnju u Engleskoj. Željet ćete se skrivati i općenito igrati stealth načinom.

Kako kaže Ashraf Ismail, Valhalla će stilom igranja pokušati vratiti stare igrače odane starijem načinu igranja, a pritom zadržati nove igrače koji su cijenili prošla dva Assassin’s Creeda. Po svemu sudeći, Valhalla će pokušati pronaći neku zlatnu sredinu, a mi jedva čekamo vidjeti kako će to funkcionirati. Za što ćemo trebati pričekati 7. mjesec za kada je Ubisoft najavio kompletno razotkrivanje svojih novih igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano