Vijesti

Bandai Namco najavio Jumanji igru

Dobro, ovo baš nitko nije mogao pogoditi da ćemo dobiti Jumanji igru. Prvi Jumanji film izašao je sad davne 1995. godine u kojem je glavnu ulogu imao sada već pokojni Robin Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo uspješni reboot filma Jumanji: Welcome to the Jungle poslužio je kao inspiracija za igru koja dolazi na PS4, Xbox One, Switch i PC već 15.11.

Dwayne Johnson, Jack Black kao i kompletna postava su u igri, a njihovi likovi su potpuno modelirani onima iz stvarnog života. Igra se vrti na Unreal Engineu 4. Pohvalno je da će osim online co-opa, igra podržati i split-screen igranje. Svaki od igrača kontrolirat će jednog lika. Naravno, ako nemate prijatelje, ostala 3 lika iz družine kontrolirat će AI.

Svaki od likova ima svoju jedinstvenu specijalnost, a iz opisa igre prilično smo sigurni da je ovdje riječ o akcijskoj avanturi. Red pucanja, red platformskih elemenata i dobrog humora nas očekuju 15.11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano