Vijesti

Besplatni Warframe jednostavno ne prestaje oduševljavati; stigao novi sadržaj koji može posramiti sve igre koje plaćamo

Najbolja igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez ikakve knedle u grlu ili zadrške možemo reći da je Warframe najbolja besplatna igra. Glupo je to više ponavljati jer ovo besplatno zvuči kao da je igra manje vrijednosti, a to Warframe nije. Warframe je bolji od 90% plaćenih igara koje sa svojim sadržajem i pristupom prema igračima jednostavno posramljuje. 

Niti jedna danas igra nema sadržaja kao Warframe. Taj sadržaj nije tu da se samo tako nađe, već je u pitanju ogroman i kvalitetan sadržaj koji svijet igre obogaćuje na neviđen način. Bez problema možemo reći da se Anthem, Destiny pa i The Division mogu pred ovom igrom sakriti. Ne samo po pitanju sadržaja.

Ako niste već, preporučam vam da pročitate ovaj veliki i detaljan Warframe članak koji govori zašto je ova igra posebna.

Warframe Nightwave

Nightwave donosi sasvim novu količinu sadržaja i stvari za raditi. Nora Night i njezin “piratski” radio u igru donosi tonu novog sadržaja kroz sezone i epizode. Svaka sezona ima svoj početak, sredinu i kraj baš kao i serije. Svaka sezona sastoji se od nekoliko epizoda, a i idućih 10 tjedana redovno će dolaziti nove epizode koje su uvijek različite.

Prva sezona zove se “The Wolf of Saturn Six” i priča nam priču o okrutnom i nemilosrdnom zatvoreniku koji je pobjegao, a na nama je da ga kroz niz epizoda zaustavimo. Nora nudi dnevne i tjedne izazove koji se zovu Acts iliti činovi, a rješavanjem njih zarađujete sve veću reputaciju.

https://www.youtube.com/watch?v=EDGvSRtBJYs

Veća reputacija znači bolje nagrade. Možete čak doći do Tiera 30, ali priredite se na jako veliki grind što neće biti problem jer najbolje nagrade zaista vrijede truda. Neke od nagrada su prilično ekskluzivne i vrijedne stvari, i za njih se definitivno isplati potruditi. Tu je i novi shop u kojem ćete trošiti novu valutu Wolf Creds.

47230326291 27d82d6404 b

Moramo skupiti sve!

Ne zaboravite samo da je sve vremenski ograničeno i nemate vremena beskonačno grindati. Jednom kad prođe sezona, a vi niste marljivo grindali nema više povratka. Igrači koji redovno igraju Warframe će biti zaista nagrađeni, ali i svi ostali mogu se ogrebati za poneki ekskluzivni i moćni item. 

Novi sadržaj dostupan je od sinoć simultano na svim platformama što znači da već sad trebate krenuti igrati. Neće se sezone, epizode i činovi sami riješiti jer vi ste glavni glumac ovog serijala. Tenno, vidimo se u novim pobjedama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano