Vijesti

Bethesda vrhunski trola banane igrače Fallouta 76!

Esej ili ban? Birajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Bethesda vrhunski “zatrolala” sve ljubitelje Fallouta izbacivši poluproizvod zvan Fallout 76, a sad se malo odlučila našaliti i s igračima koji pokušavaju varati u igri. Takvi igrači su “popili” ban, ali dobili su i šansu za iskupljenje. Pa vi recite da ekipa iz Bethesde nije velikodušna. Ako vas igra zanima možete je trenutno kupiti za 229kn u svim mogućim online servisima i trgovinama. Svakako pročitajte i našu detaljnu recenziju.

Ne želite ban? Napišite esej!

Svakako jedan od originalnijih načina skidanja bana i iskupljenja je pisanje eseja. Upravo Bethesda želi od igrača koji su varali u igri da napiše esej na temu “Zašto je upotreba third-party softwarea loša za online igranje”, a ako ste se zaista dobro potrudili i napisali dobar esej, Bethesda će vam maknuti ban. Ovo se smatra manjim prekršajem, pa se možete iskupiti, dok za grublja kršenja pravila nema povratka accounta. 

“This account has violated the Code of Conduct and Terms of Service by cheating. The account was detected to be running a third-party application, which provides an unfair in-game advantage, while logged into Fallout 76. […] The use of this type of application is not permitted under any circumstances, nor for any reason. As a result, we regret to inform you that this account has been permanently disabled and will no longer be eligible to participate in any ZeniMax Online services.”

“If you would like to appeal this account closure, we would be willing to accept an essay on “why the use of third-party cheat software is detrimental to an online game community”, for our management team to review.”

https://www.youtube.com/watch?v=oQjsFVPkGQs

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano