Vijesti

Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls i Heavy Rain idući mjesec stižu na Steam

AŽURIRANJE VIJESTI: 26. 5. 2020., 06:15

Nedugo nakon objave Quantic Dream je potvrdio izlazak za Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human na Steam već 18. 6. ove godine. Sve tri igre ovom prilikom dobili su i svoje demo verzije na Steamu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena još uvijek nije poznata. Na Epic Games Storeu Detroit se prodaje za 40 eura, a Beyond i Heavy Rain za 20 eura svaki. Izgledno je kako bismo sve tri igre u paketu na Steamu mogli kupiti za ukupnu cijenu od 60 eura. Ali zasad samo nagađamo.


Nakon što je jako dugo bio PS3 ekskluziva, pa PS4 ekskluziva, a zatim i Epic Games Store ekskluziva na PC-ju, Beyond: Two Souls konačno stiže i na Steam.

Doduše ne znamo kada, ali demo je upravo postao dostupan na toj platformi i možete ga preuzeti ovdje. I to u 4K rezoluciji, 60 FPS-a i podrškom za ultra wide-screen monitore. Ali i bez podrške za Hrvatski jezik koji je dostupan u PlayStation verziji igre.

U demou je dostupno negdje oko jedan sat sadržaja, a ako poželite odigrati igru do kraja za to ćete morati izdvojiti 20 eura. Očekujemo i skoru najavu za Steam Quantic Dreamove posljednje igre – Detorit: Become Human.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano