Vijesti

Bila je dovoljna jedna objava utorkom navečer u 22 sata da Sony pokaže koliko želimo PlayStation 5!

Utorak navečer – što bismo više trebali o tome napisati? Utorak je. Večer je. Utorak je dan prije srijede. Cilj se dovući do petka ako ne radite vikendima, pa nam utorak uopće nije zanimljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod nas su 22 sata i kad završi Brak na prvu ima li moj život smisla jer idem spavati i sutra kad se budim idem na posao! Nema to ništa smisla. Šalim se- igrao sam The Division 2 u 22 sata.

I onda odjednom – zvoni messenger, Twitter divlja, notifikacije stižu…! Ne mogu prekinuti misiju jer je The Division 2 always online igra i mislim se svejedno u 22 sata ništa se ne događa.

Završim misiju i imam što vidjeti – Sony je predstavio novi PlayStation 5 kontroler. Utorkom navečer i to putem društvenih mreža. OK, jasno mi je da u SAD-u nije utorak navečer nego je itekako (radni) dan, ali svejedno.

Gore mreže…!

Utorak navečer je bio dovoljan kako bi PlayStation još jednom pokazao tko je ipak glavni kad pričamo o konzolama i igrama. PlayStation je toliko jak brand da je pomeo najavu Xbox Series X-a u par sati. Pazite – Microsoft je predstavio konzolu. PlayStation kontroler.

Što će tek biti onda jednom kada PlayStation zapravo pokaže konzolu? Što će tek biti kada vidimo prve igre? Srušit će se sve. Kao što je nama sinoć u 22 sata, pa i poslije portal usporio od navale čitatelja koji bi inače u to vrijeme štrikali doma, a ne bi išli na FFA.

https://www.instagram.com/p/B-sUIV6h9WW/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

U samo nekoliko sati, slika DualSensa dobila je gotovo 3 milijuna i 700 tisuća lajkova. U roku od 24 sata ta objava će doći na preko 5 milijuna. Toliko je skupio PS5 logo i porušio sve rekorde kad pričamo o igraćoj industriji.

Na Twitteru je nakon samo 2 sata, ova objava nadmašila predstavljanje Xbox Series X konzole. Opet ponavljamo – ovo je samo gamepad. Ne moramo niti govoriti što se događa na Facebooku.

Itekako je ovo jasan pokazatelj koliko ljudi žele PlayStation 5 i koliko je PlayStation jednostavno jak brand. Microsoft (moje osobno razmišljanje) zaista ima spektakularnu konzolu u vidu Series X-a, ali mora još debelo, debelo raditi da bi prvo sustigao jedan kontroler, a onda općenito jednu konzolu.

Teško da će ikada Xbox postati brand kao što je to danas PlayStation. Jasno, kompletan ovaj angažman ne znači automatski odličnu prodaju konzole, ali je jasan pokazatelj koliko je svijet lud za PlayStationom.

Konzola će biti predstavljena kako je sam Sony rekao u idućih nekoliko mjeseca. Baš nas zanima što ćemo do tada novo vidjeti utorkom navečer…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano