Vijesti

BioWare provocira s Mass Effect remasterima

Nije prvi put da na FFA pišemo o Biowareu i šuškanjima kako se remasteriraju igre Mass Effect serijala. Glasine idu unatrag godinama, a one ozbiljnije unatrag godinu dana, gotovo svi poznatiji “insajderi” su ih spomenuli u nekom trenutku, a sada i BioWare bez srama nagovješta na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez da ga je to netko tražio, Bioware je jučer objavio post na Twitteru s naracijom s početka prve igre iz 2007. godine, nakon čega je uslijedila poznata glazbena tema i cover igre. Napominjemo, ovo je napravljeno bez ikakvog konteksta. Osim ovoga koji smo spomenuli ranije – sumnje da su remasteri prve tri igre već neko vrijeme u razvoju.

Nakon Mass Effect: Andromede i očajnog Anthema, ovo je prava prilika Biowarea da povrati povjerenje gamera. U ovom trenutku remaster ME triologije smatramo činjenicom, a ovaj studio u kojem radi i preko 800 ljudi potvrdio je još 2018. da je u razvoju i nova Dragon Age igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano