Vijesti

BioWare treba prestat šutati “mrtvu kobilu” što Anthem nažalost je!

BioWare je ponovno promijenio plan rada na Anthemu. Iako su prije nekoliko mjeseci rekli da će se koncentrirati na core probleme igre, pa je zbog toga pomaknut čitav niz planiranog sadržaja koji je trebao doći u igru, BioWare opet mijenja plan igre i ponovno se vraća – core problemima igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo što bismo suvislo rekli kad znamo svi da su igru napustili svi vodeći ljudi, a veliki broj developera radi na Dragon Ageu 4. Završni udarac za Anthem stigao je prije par mjeseci kad je BioWare napustio vodeći čovjek Anthema koji je koliko-toliko uspio i spasiti igru.

Dakle, svi resursi novčani i ljudski su na drugom projektu što ima smisla jer Anthem je prilično mrtva igra. Nažalost. BioWare je do sad trebao izbaciti nekoliko ogromnih stvari u igru, ali je sve pomaknuto za dalje, a vrlo vjerojatno to dalje znači – zauvijek.

I sad se ponovno vraćaju na core stvari igre koja je broken od samog početka. Anthem ima potencijala, ali zbog svih problema u BioWare-u i zbog svih poznatih problema u razvoju igre, ona je jednostavno osuđena na propast.

I što dalje mrcvare igru, ali i ljude koji je igraju, rade samo puno goru stvar jer svima je već muka od obećanja da će igra biti popravljena, a onda se plan rada totalno promijeni jer teško je realno promijeniti čitavu igru koja je u svom izvornom kodu – broken.

BioWare, pusti Anthem neka otplovi gdje treba, a Anthem 2 ako ikad dođe neka bude bolja igra. Šamaranje “mrtve kobile” ne pomaže. Ako želite isprobati Anthem, to možete učiniti u sklopu EA Access osnovne pretplate.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano