Vijesti

Bivši kreator Spec Ops: The Linea je pokazao svoju novu igru

Ako vam kažem da stiže nova horor igra, vjerojatno ako niste naš @krpa, članak nećete ni otvoriti. Ali, ako ste igrali Spec Ops: The Line i došli ste do kraja, onda znate da bi Sleep Awake, nova igra čovjeka koji je donio najveći “mindfuck” u povijesti igara, mogla biti potencijalno iznenađenje.

Sleep Awake je “AAA” psihodelična, “kozmička” horor igra koja dolazi iz umova Cory Davisa (spomenuti Spec Ops: The Line) i gitariste Nine Inch Nailsa – Robin Fincka. Igra nas vodi u daleku budućnost, u posljednji grad na Zemlji, gdje ljudi nestaju u svojim snovima jednom kad ih usnuju.

Na 0:45 je trailer za igru

Oni koji nisu još zaspali i ne sanjaju, pokušavaju ostati budni da bi preživjeli, ali zbog toga gube razum. Mi igramo u ulozi Katje, koja mora preživjeti ludosti različitih kultova, čudnih kreatura, čudovišta i tko zna čega još ne kako bi spasila sebe i stanovnike posljednjeg grada na Zemlji.

Čini nam se da će ovo biti jedno posebno putovanje u um čovjeka koji nas je već jednom toliko raz*ebao svojom igrom da smo o njoj razmišljali danima poslije…! Datum izlaska kao i platforme, još uvijek ne znamo.

Povezano