Vijesti

Call of Duty: Black Ops 4 zatvorena beta započinje u petak, a mi imamo hrpu ključeva za vas

U prigodnom traileru prikazan je i djelić battle royale modea koji izgleda nestvarno u Call of Duty okvirima.

Call of Duty, barem što se tiče multiplayer aspekta nikada nije izgledao bolje. Activision i Treyarch ove godine su odlučili ne raditi single player kampanju što će se, izgleda, pozitivno odraziti na cjelokupnu igru. Koliko god CoD kampanje bile fantastične, odigrali bismo ih jednom za 4-5 sati, a multiplayer se igra cijelu godinu.

Kako nova vizija Call of Dutyja izgleda u praksi iz prve ruke ćemo se moći uvjeriti već ovoga petka. Naime, 3. 8. započinje zatvoreno beta testiranje. Prvo na PlayStationu 4 i to samo za one koji do danas prednaruče igru. Igrači na ostalim platformama mogu isprobati tek idući vikend.

Dobili smo prvi Blackout (battle royale) gameplay

Ali i ne samo za one koji prednaruče, jer mi na FFA imamo malo iznenađenje. Activision nam je dodjelio 100 ključeva koje ćemo vam podjeliti tokom sutrašnjeg dana. Nešto ćemo podijeliti na forumu, nešto na našem Youtube kanalu, nešto na našoj Facebook stranici, a ostaviti ćemo nešto i našim Instagram followerima. Kako biste bili sigurni da ćete igrati zatvorenu betu novog Call of Dutyja, preporučamo vam da nas popratite na svim socijalnim mrežama i registrirate se na forum.

Zatvorena beta donosi čak 6 gamemodeova, pregršt oružja i brdo nove opreme specifične za Call of Duty serijal. Trailer za istu otkrio nam je djelić Blackout iskustva (battle royale mode), gdje možemo vidjeti kako igrači na ogromnoj mapi upravljaju gliserima, quadovima, automobilima i helikopterima! Nažalost, Blackout nećemo moći igrati ovaj put, jer beta za taj mode predviđena je tek idućeg mjeseca.

https://www.youtube.com/watch?v=CLQ9z5JVDIs

Igra

Povezano