Vijesti

Blizzard nas fantastičnim filmom podsjeća na skori izlazak nove WoW ekspanzije

Ovakvi uradci iziskuju pitanje – Blizzard, kad će više neki konkretan dugometražni film??

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizzard nas godinama oduševljava kratkim, ali prekrasnim CGI filmovima. Bilo da su u pitanju starosjedioci poput Warcraft, Starcraft ili Diablo franšiza ili pak popularni Overwatch, gotovo svaki uradak je remek djelo u malom. I ne mislimo samo na tehničku kvalitetu već i narativnu. U tih 4-6 minuta, uvijek je uloženo puno truda i ljubavi te su fanovi s razlogom oduševljeni svakim novim filmom.

Ovaj novi video možda nije bio očekivan, ali s obzirom na skorašnji izlazak nove ekspanzije pod imenom Battle for Azeroth za dobri, stari World of Warcraft, Blizzard je definitivno odlučio upogoniti svo svoje znanje kako bi nas natjerao da se vratimo u taj opojan i čaroban svijet. Samo pogledajte ovaj divan video i napunite se adrenalinom, čašću i emocijama…

WoW – Old Soldier CGI cinematic

Uz to je i službeno potvrđen datum izlaska, a to je ni više ni manje, nego za točno tjedan dana. Znači, 14. kolovoza ćete imati priliku boriti se za kontrolu nad Azerothom.

Ako ste nabrijani na kupnju i igranje, podsjetimo se i izgleda kolekcionarske verzije igre.

WoWce

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano