Vijesti

Blizzard otkazao Starcraft FPS jer se posvetio PvE Overwatchu 2 i Diablu 4

Jučer smo zaista imali prepun dan vijesti i sadržaja, a ništa drugačije neće biti ni ovih dana jer nam od sutra kreće E3 ludnica. Kad smo sinoć mislili da je ludi dan pun vijesti prošao, navečer se oglasio Jason Schreier s ekskluzivnim vijestima koje su navečer zapalile internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kotaku članak možete pronaći ovdje.

Starcraft je trebao biti battlefieldski FPS

Blizzard baš ne voli Starcraft? Sjećate se da je još prije odgođen Starcraft Ghost (avantura iz trećeg lica), a sad imamo potvrdu da je ugašen i Starcraft FPS nauštrb Diabla 4 i Overwatcha 2.

Starcraft FPS trebao je biti Battlefield u Starcraft svijetu. Na igri je Blizzard radio dvije godine i jednostavno je ugasio. Ekipu je predvodio veteran Starcrafta i Blizzarda – Dustin Browder.

PvE Overwatch 2 i Daiblo 4

Za Diablo 4 znamo svi da je debelo u izradi i jedan je od najvažnijih gaming projekata na čitavoj gaming sceni. Ključna je to igra za Blizzard i trenutno većina resursa odlazi na Diablo 4, uz Overwatch 2.

Tamo gdje stvari postaju zanimljive je podatak da je Overwatch 2 uglavnom PvE igra s malim primjesama PvP-a iz Overwatcha 1. Nešto kao Left for Dead u Overwatch svijetu. Je li to moguće? Jason kaže da je.

Blizzard je poslao službenu izjavu (generičnu) u kojoj nisu ništa potvrdili, niti negirali, ali vjerujte da je ovo točno. Blizzard će obje igre pokazati kad dođe vrijeme za to. Tako oni kažu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano