Vijesti

Borderlands GOTY stiže na PS4, PC i Xbox One

Nije još 100% službeno, ali 99% je sigurno. Ne treba nikoga čuditi ova vijest jer zadnjih 7 dana Gearbox putem Twittera gotovo svaki dan otkriva “nove” teasere za igre koje će pokazati idući tjedan na PAX East showu.

Već smo vidjeli teasove za Borderlands 3, Duke Nukem i Bulletstorm za Switch pa smo tako dobili i teaser za igru koja će izgleda biti sasvim novi IP, a uključuje robote.

Ima li potrebe za ovom igrom?

Moram biti iskren i reći da sam prvi dio Borderlandsa obožavao i u igru sam zajedno s prijateljem “utukao” na stotine sati, no ne znam želi li danas tržište igrati Borderlands 1?

Veliki “hint” o postojanju igre otkrila nam je ESRB agencija koju vidite na svakoj igri u EU jer ona je ona koja kaže “ova igra je za +18 godina ili +7 godina.” Znate da imamo PEGI i ESRB, a upravo nam oni često (nenamjerno) otkriju nove naslove i samo potvrde sve moguće glasine.

Borderlands Trailer [HD]

Borderlands GOTY prema njima dolazi na sve moguće platforme osim Switcha, a pretpostavljamo da će igra imati ažurirane vizuale te da će ponuditi 4K, HDR i 60 FPS-ova na svim platformama. Očekujte otkrivanje igre u idući četvrtak.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close