Vijesti

Call of Duty 2019 je sadržajno najveći CoD u povijesti serijala, a igra će imati nikad veću podršku uoči i poslije launcha

Možda je čak pomalo glupo od mene (ne mogu napisati nas kad to nije stav redakcije), ali čak i vjerujem Activisionu ovaj put, a razlog je vrlo jednostavan – oni više nemaju osim CoD-a niti jedan vlastiti IP i ako zabrljaju s Call of Dutyjem 2019 nema ih nigdje. A to, to si ne smiju i ne mogu priuštiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Game changing Call of Duty 2019?”

Iz Activisiona su potvrdili da službeno otkrivanje igre dolazi vrlo brzo. Najkasnije do srpnja, ali budite sigurni da će biti puno ranije. E3 koji je idući mjesec je sigurna oklada, ako ne i ranije.

Ono što znamo sigurno je da igru radi Infinity Ward i da je u pitanju Modern Warfare 4. Igra nema BR, već dugačku i bogatu kampanju za jednog igrača, novi co-op mode, klasični multiplayer i navodno što Activision tvrdi – “game changing” stvar.

Sadržaj je “mama” i “tata” u igrama

Ovo “game changing” odnosi se na sam sadržaj. Naime, iz Activisiona tvrde da ovako nešto slično nisu nikad napravili i da će igra ima ogromnu podršku i količinu sadržaja ne samo na launchu već i na post-launchu, a kompletan sadržaj u igri i ono što će tek doći, debelo će promijeniti (pozitivno) igru i samo iskustvo igranja.

We recognize that we need to do even more to maintain the breadth of the Call of Duty player base beyond the launch quarters, and the Call of Duty team is hard at work on that for this fall’s big content release, excitement for which is incredibly high around the organization.

Shvatili su u Activisionu da nije dovoljno samo izdati igru, pa onda mjesecima ne donijeti nikakve novosti. Moramo reći da aktualni Black Ops IV ima odličnu podršku gdje se Treyarch i Activision trude konstantno donijeti nove stvari, a Modern Warfare 4 će sve podići na novu razinu.

We expect that both the launch and post-launch content will bring game changing experiences to our fans.

Ove godine Activisionu puno toga ovisi o novom CoD-u, pa zaista mislim da su sami svjesni kako za pogreške jednostavno nema mjesta. Uskoro stiže otkrivanje igre, pa ćemo biti puno pametniji. Još ako je istina što pričaju ovi koji su probali igru da se MW vratio korijenima i podsjeća na legendarni MW, onda bismo zaista mogli dobiti odličan CoD naslov.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano