Vijesti

Call of Duty: Black Ops 4 – Zašto još ne znamo broj igrača u battle royale modeu?

Izgleda da će Call of Dutyjev battle royale mode biti nešto intimniji od konkurencije.

U velikom intervjuu koji je dao za Eurogamer, Dan Bunting – dopredsjednik Treyarcha, studija koji stoji iza najnovije Call of Duty igre osvrnuo se i na nama najzanimljiviju adiciju igri – Blackout mode.

Blackout je CoD-ova inačica klasičnog battle royale modea koji po prvi put u povijesti u serijal donosi veliku mapu, punokrvna vozila u stilu Battlefielda i…veći broj igrača! Međutim, zašto iz Treyarcha i Activisiona izbjegavaju odgovoriti koliko igrača će moći igrati u njihovoj verziji battle royalea?

Manje je više?

Ako je suditi prema odgovorima u Eurogamerovom intervjuu, to je zato što će broj igrača biti značajno manji od današnjih klasičnih battle royale igara poput Fortnitea, H1Z1 i PUBG-a koji svi redom suprotstavljaju do 100 igrača na svojim mapama. Naime, na uzastopne upite Eurogamerovog novinara, Dan je dao naslutiti kako je broj igrača bliži broju 50 nego broju 100.

Eurogamer: Možete li izjaviti kako će mode suprotstaviti 100 igrača?

Dan Bunting: To ne mogu potvrditi danas.

Eurogamer: Možete li onda barem potvrditi neku donju granicu?

Dan Bunting: Mogu potvrditi da će broj biti višestruko veći od najviše igrača koliko smo ikad imali u CoD igrama.

Eurogamer: Dakle više od 50?

Dan Bunting: To je sve što mogu reći.

Dakle, prilično vjerojatno je kako će Blackout imati značajno manji broj igrača nego što smo to naviknuli u drugim battle royale igrama. Međutim, to ne mora nužno značiti i manje zabavnu igru. Ako developeri uspiju vjerno prenijeti zarazni Call of Duty gameplay u battle royale mode, možemo sa sigurnošću reći kako nas čeka poslastica.

Igra

Povezano