Vijesti

Capcom obnavlja prava za svoje brojne igre, među njima je naslov čiji remake sigurno želite

Pošto vlasnička prava na određeni sadržaj, pa tako i igre, ima svoj rok trajanja, potrebno ih je iznova obnavljati. Kada se radi o IP-evima koji, ajmo to tako reći, nisu u upotrebi godinama, često se prava na njih obnavljaju čisto iz predostrožnosti. A igre i dalje čame u ladicama prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, po pitanju Capcoma stvari možda nisu takve. Uostalom, što reći o kompaniji koja je u posljednih 2 – 3 godine preokrenula poslovanje i iz omraženog “Crapcoma” postala ona čiji (pomalo riskantni) remake igre stare 20 godina kupi nagrade i revitalizira igraće iskustvo? Resident Evil 2 remake je totalno uspio, a sada fanovi dobivaju uskoro i treći dio u sličnom tretmanu.

Za to vrijeme Capcom obnavlja vlasnička prava na nekoliko imena svojih igara među kojima su Power Stone, Cyberbots, Bionic Commando, Darkstalkers, Breath of Fire(!) i… Dino Crisis! Ne sumnjamo u to da bi Resident Evil 3 Remake mogao požnjeti uspjeh baš kao dvojka, ali usputno se nadamo da će to otvoriti vrata remakeu Resident Evila s dinosaurima i neodoljivom Reginom u glavnoj ulozi. Bilo bi kranje vrijeme da taj, pomalo zaboravljeni serijal, dobije novi uzlet.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano