Vijesti

Capcom radi na nekoliko next-gen naslova, jedan je zasigurno Resident Evil 8

Capcom definitivno doživljava drugu mladost. Kompanija bilježi fantastične rezultate, a sve je pokrenuo još Resident Evil VII. Od tada nižu se sami uspjesi što nam je iznimno drago. Monster Hunter World, Resident Evil 2 Remake, Devil May Cry V – sve su to igre koje se prodaju fantastično, a za to je u velikoj mjeri zaslužan RE Engine koji je pokazao što je sposoban izvesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Capcoma su potvrdili da je engine dizajniran s next-genom u mislima i da je RE Engine itekako spreman za next-gen naslove na kojim Capcom radi. Iako nisu službeno potvrdili o kojim igrama je riječ, znamo da rade na nekoliko novih igara.

“While we are unable to comment on the specific number of titles or release windows, there are numerous titles currently being developed internally with the RE Engine.”

Budite sigurni da je jedna od tih igara Resident Evil 8 kojeg igrači jedva čekaju. Capcom se definitivno vratio među vodeće igrače industrije, a u budućnosti možemo očekivati samo još bolje stvari.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano