Vijesti

Čini se kako će Red Faction: Guerrilla doći na PlayStation 4 i Xbox One

Prošlogeneracijska igra će naći svoj put na trenutnu generaciju najvjerojatnije u vidu remastera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je nekoliko Gamestop online trgovina izlistalo Red Faction: Guerrilla za PlayStation 4 i Xbox One pa poslije maknuli, to je bilo dovoljno da krenu govorancije o remasteru. Prema Gematsuu, THQ Nordic je poznat po tome da naznake novih izdanja prvo procure na stranicama trgovina prije nego se službeno potvrde. Tako da bi i ovo trebalo biti još jedan takav slučaj.

Prvotno je Rad Faction: Guerrilla izašao na ljeto sada već davne 2009. godine za PlayStation 3 i Xbox 360. Ono po čemu se igra izdvajala od drugih i po čemu je bila zabavna je pokretač koji je omogućavao totalno uništenje građevina. Doslovce je bilo moguće napraviti totalnu pustoš na mapi nakon jedne dobre multiplayer seanse. Uostalom, pogledajte primjerak uništavanja na videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=6Brwna1U_Y0

Gledajući sve to, zamišljamo kako bi bilo da se napravi neki novi Red Faction s još boljom fizikom destrukcije u ljepšoj grafici. To bi bila zabava i pol!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano