Vijesti

CoD: Modern Warfare je besplatan za igranje sve do ponedjeljka

Nizu igara koje možemo igrati ovaj vikend, duže ili čak zauvijek pridružio se i Call of Duty: Modern Warfare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, pridružila im se samo njegova online komponenta. Svi igrači koji igraju besplatni Warzone battle royale kroz istu igru (klijent ili kako već hoćete) moći će pristupiti direkt u Modern Warfare multiplayer playliste. Dakle, kako biste igrali Modern Warfare multiplayer besplatno potrebno je imati instaliran Warzone, a za PS4 nije potrebno imati aktivnu PS+ pretplatu.

Ipak, multiplayer kojem možemo pristupiti potpuno besplatno ograničen je na samo svije mape. Atlas Superstore i Shoot House. Srećom, na njima je dostupno više modeova poput Team Deathmatcha, Dominationa, Hardpointa i drugih.

Dakle, sada je i jasno čemu ogromna download veličina Warzonea. U njega je uključen i praktički čitavi Modern Warfare, a Activision će po potrebi i procjeni “uključivati” klasične mape i modeove nebi li vas na neki način natjerao da pružite priliku i kupite Modern Warfare.

Ovom prigodom kad upalite konzolu dočekat će vas nadogradnja teška 11.4GB Sretno vam skidanje! I igranje MW multiplayera sve do ponedjeljka u 20 sati.


Ako aktivno igrate Warzone i Modern Warfare preporučamo vam Facebook grugu Call of Duty: Modern Warfare Balkan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano