Vijesti

CoD: Modern Warfare je besplatan za igranje sve do ponedjeljka

Nizu igara koje možemo igrati ovaj vikend, duže ili čak zauvijek pridružio se i Call of Duty: Modern Warfare.

Točnije, pridružila im se samo njegova online komponenta. Svi igrači koji igraju besplatni Warzone battle royale kroz istu igru (klijent ili kako već hoćete) moći će pristupiti direkt u Modern Warfare multiplayer playliste. Dakle, kako biste igrali Modern Warfare multiplayer besplatno potrebno je imati instaliran Warzone, a za PS4 nije potrebno imati aktivnu PS+ pretplatu.

Ipak, multiplayer kojem možemo pristupiti potpuno besplatno ograničen je na samo svije mape. Atlas Superstore i Shoot House. Srećom, na njima je dostupno više modeova poput Team Deathmatcha, Dominationa, Hardpointa i drugih.

Dakle, sada je i jasno čemu ogromna download veličina Warzonea. U njega je uključen i praktički čitavi Modern Warfare, a Activision će po potrebi i procjeni “uključivati” klasične mape i modeove nebi li vas na neki način natjerao da pružite priliku i kupite Modern Warfare.

Ovom prigodom kad upalite konzolu dočekat će vas nadogradnja teška 11.4GB Sretno vam skidanje! I igranje MW multiplayera sve do ponedjeljka u 20 sati.


Ako aktivno igrate Warzone i Modern Warfare preporučamo vam Facebook grugu Call of Duty: Modern Warfare Balkan.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close