Vijesti

Concord nije oduševio u otvorenoj beti

Voljeli bismo reći da nas je iznenadilo, no već po najavi Concord nam se činio kao još jedan generični 5v5 shooter koji ne donosi ništa novo, a ne pomaže mu cijena od 40€ dok konkurencija uglavnom broji besplatne igre.

Early Access beta je trajala od 12. do 14. ovog mjeseca za one koji su prednaručili igru, a otvorena beta se igrala do jučer. Na Steamu su brojke bile razočaravajuće.

Early access beta na Steamu je izbrojala maksimum od tek nešto više od tisuću igrača, a otvorena beta, koju su mogli igrati svi neovisno o prednarudžbama, prvog dana dosegnula je maksimalnih 2.400 istovremeno aktivnih igrača, ali nije ih uspjela zadržati i Concord je do nedjelje zaboravljen.

Ni dojmovi igrača nisu puno bolji i sveukupan dojam nekako je mlak. Concord nipošto nije loša igra, neki tvrde da je najazabavnija ovog tipa koju su ikad igrali, ali je izlazak loše tempiran i loše mu stoji izvješena cijena dok je jako dobra i kvalitetna konkurencija redom besplatna.

Međutim, malo tko je vjerovao i u Helldiverse, da bi on nakon izlaska završio kao jedan od najvećih hitova ove godine. Bit ćemo pametniji 23. 8. ove godine za kada je zakazan izlazak pune igre.

Igra

Povezano