Vijesti

Cyberpunk 2077 je već u naprednoj fazi razvoja

CD Projekt RED ipak neće ove godine ništa otkrivati o igri.

Nekako smo se potajno nadali kako će CD Projekt RED na ovogodišnjem E3 sajmu pokazati novi materijal iz Cyberpunka 2077, no čini se kako ova godina pripada kartaškoj igri Gwent i njenom izlasku iz beta faze testiranja.

Poljaci su na investitorskoj konferenciji otkrili kako je Cyberpunk 2077 u naprednoj fazi razvoja, a trenutno na projektu radi 3 četvrtine željenih ljudi, odnosno nešto više od 300 pojedinaca, dok će posljedna četvrtina biti testeri što znači da već sada imaju igrivu verziju. Međutim, izjavili su kako ove godine neće ništa otkrivati u vezi Cyberpunka jer žele plasirati završnu verziju Gwenta.

Na pitanje o budućnosti Witcher serijala, glavni čovjek CD Projekt REDa, Michal Kicinski, kaže da je Witcher dizajniran kao trilogija te da trilogija ne može imati četvrti nastavak. Rekao je da su uložili 15 godina u taj projekt i mnogo novca te postoji mogućnost da razmisle o povratku u taj svijet.

Međutim, rekao je da CD Projekt RED posjeduje sva prava na Witcher serijal te da je to vrlo jak brand i da sve što oni kao kompanija kažu igračima je dio marketinške kampanje. Istaknuo je da ne mogu diskutirati o određenim stvarima, iako oni već znaju odgovor na takva pitanja te da ne mogu otkriti sve svoje planove za budućnost.

Igra

Povezano